Ap. Freelancer Desktop

I thjeshtë për t'u Instaluar! Pёrdorimi FALAS. I disponueshëm në Windows, Linux dhe Mac

Përfitimet nga përdorimi i Aplikacionit të Desktopit Freelancer

Freelancer

Krijoni Besimin

Krijoni besim te punёdhёnёsi. Tregojini ecurinë tuaj pёr tё rritur mundёsinё qё t'ju japё punё pёrsёri.

Rrisni tё Ardhurat

Regjistroni automatikisht orët pa e ndërprerë punën! Të dhënat tona tregojnë se përdoruesit e aplikacionit rrisin të ardhurat e tyre deri në masën 300% më shumë*

Bashkёpunoni

Fotot e ekranit janë mjete pёr tё marrё reagimin e punёdhёnёsit. Ju ende mund ta pёrmirёsoni punёn tuaj dhe ta ndryshoni atё pёrpara afatit tё dorёzimit!

Punёdhёnёsit

Paguani Orёt me Produktivitet

Tё gjitha orёt e regjistruara e tё faturuara janё tё sakta, gjё qё e bёn tё lehtё e pa probleme procesin e faturimit!

Komunikim i hapur

Ndjekja e ecurisё sё projektit tuaj ёshtё e lehtё e pa probleme. Do dini se me çfarё po merren profesionistёt tuaj freelancer deri nё minutёn e fundit.

Punoni sё bashku

Shqyrtoni shёnimet pёr fotot e ekranit nga profesionistёt freelancer. Bashkёpunimi ёshtё i lehtё, i shpejtё dhe efektiv!

Karakteristika

Regjistron automatikisht orët që ju keni punuar në një projekt me orë.
Regjistrimi i orëve kalon me lehtësi nga një projekt, tek tjetri.
Bisedoni në çat me kontaktet tuaja ndërkohë që regjistroni orët.
Shpërndani skedarët lehtësisht.
I bёn foto ekranin herё pas here pёr tё dёshmuar vazhdimёsinё e punёs.
Regjistroni fotot e ekranit manualisht dhe lini shёnime për shqyrtim.
I kthen lehtë në fatura orët e regjistruara për projektin.
Regjstrim Jo Online, që të mos humbni orë pune.

Mё shumё opsione vijnё sё shpejti!

Sukses i Ap. tё Desktopit

Mё besoni, fitimet e mia janё rritur nё kohё pёr shkak tё kёsaj. Njё projekt fiks mund tё marrё mё shumё kohё se sa kisha menduar kur dёrgova ofertёn apo kur e pranova. Mirёpo, projektet me orё duke pёrdorur Aplikacionin e Desktopit, mundёsojnё qё unё tё paguhem pёr çdo minutё e madje çdo sekond qё i kushtoj projektit.

- Sankalp, Projektues UI/UX

Kryeni punё tё besueshme. Pёrdorni aplikacionin dhe regjistroni orёt e punёs.

* Krahasimi i fitimeve mesatare të profesionistëve freelance mes atyre që përdorin aplikacionin e matjes se kohës dhe jo përdoruesve nga Janari deri në Qershor 2016.