Find Jobs
Hire Freelancers

Realizojeni
me Freelancer

Gjej frymëzim për idenë tënde më të madhe të ardhshme
Ky architecture project kushton
dhe kërkoi 6 ditë për t'u përfunduar
$275 USD

Realizojeni
me Freelancer

Imazh i Hero
Ky architecture project kushton
dhe kërkoi 6 ditë për t'u përfunduar
$275 USD
Ju keni ruajtur një send në koleksionin tuaj.
Ju keni ruajtur një send në koleksioni tuaj.
Ju e keni pëlqyer tashmë këtë objekt.
Ju e keni mospëlqyer tashmë këtë objekt.
Ndodhi një gabim gjatë përpjekjes për të pëlqyer/mospëlqyer këtë artikull. Provo sërish.
Ju keni pëlqyer një send.

Ide architecture design të përzgjedhura për ju

Puna e veçuar nga punonjësit tanë të pavarur më të mirë
Portfolio item image
Concept Design for a Juice Bar
by sercevik
Portfolio item image
Front Facade Redesign
by ninhquang
Portfolio item image
Home Interior Redesign
by Suguti
Portfolio item image
Small Office Interior Design
by SamKhHaddad
Portfolio item image
Bathroom Design
by Ronnielim88
Portfolio item image
Room 3D Interior Design
by deta3d2
Portfolio item image
Apartment Interior Design
by ArqAngelMedina
Portfolio item image
Interior Design for a Villa
by fridaanantya
Portfolio item image
Apartment Interior Design
by pasikotek
Portfolio item image
3D Walkthrough of a Bar
by AC3Designe
Portfolio item image
TV/Living Room Interior Design
by sercevik
Portfolio item image
Exterior Design for a Terraced House
by Dreamscape956
Portfolio item image
Bathroom Design
by fb559a3609abf2c
Portfolio item image
Hotel 3D Rendering
by pavelleonua

Artikujt e lidhur

Mësoni gjithçka rreth architecture design
Posteri i Artikullit Kryesor
Hiring an architect to design your home
Thanks to technology, you're not limited to hiring architects in your immediate vicinity, or even in the same country.
7 min lexim
7 min lexim
Imazhi i Artikullit
How a freelance interior designer can make your house the home of your dreams
8 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to hire a freelance landscape designer
8 min lexim
Imazhi i Artikullit
Designing a mood board for your dream home
5 min lexim
Imazhi i Artikullit
How a freelance interior designer can make your house the home of your dreams
Imazhi i Artikullit
How to hire a freelance landscape designer
Imazhi i Artikullit
Designing a mood board for your dream home

Fito para duke bërë punë të pavarur

Projektet më të fundit architecture design
House interior design and 3D visual
$30 – 250 AUD
Postuar 16 minutes ago
I am looking for a talented interior designer who can help me with the design of my entire house in a modern style. I want the design to be sleek, minimalistic, and contemporary. Key requirements: - Experience in modern interior design - Ability to create a cohesive design that flows throughout the entire house - Proficiency in selecting furniture, lighting, and decor that aligns with the modern aesthetic I am seeking an interior designer who can take on the project of designing the entire house, including all rooms and areas. I want a consistent design theme that ties all the spaces together. Key requirements: - Experience in designing both residential and multi-room projects - Strong attention to detail and ability to work with specific room dimensions and layouts - Knowledge of space planning and the ability to optimize the functionality of each room In terms of 3D visualization, I am looking for an interactive 3D walkthrough that will allow me to virtually explore and experience the design before implementation. This will help me visualize the final result and make any necessary adjustments. Key requirements: - Proficiency in creating interactive 3D walkthroughs - Ability to accurately represent the design elements and layout in a realistic manner - Experience in using software and tools for 3D visualization and walkthroughs
3D Rendering
Interior Design
3D Modelling
3D Animation
+3 më shumë
çmim fiks
31 oferta
0,0
Shiko më shumë
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2023 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.