Find Jobs
Hire Freelancers

Realizojeni
me Freelancer

Gjej frymëzim për idenë tënde më të madhe të ardhshme
Ky logo design kushton
dhe kërkoi 16 ditë për t'u përfunduar
$20 USD

Realizojeni
me Freelancer

Imazh i Hero
Ky logo design kushton
dhe kërkoi 16 ditë për t'u përfunduar
$20 USD
Ju keni ruajtur një send në koleksionin tuaj.
Ju keni ruajtur një send në koleksioni tuaj.
Ju e keni pëlqyer tashmë këtë objekt.
Ju e keni mospëlqyer tashmë këtë objekt.
Ndodhi një gabim gjatë përpjekjes për të pëlqyer/mospëlqyer këtë artikull. Provo sërish.
Ju keni pëlqyer një send.

Ide logo design të përzgjedhura për ju

Puna e veçuar nga punonjësit tanë të pavarur më të mirë
Portfolio item image
Spaceship - Logo Design
by dgpaolacastaneda
Portfolio item image
Minimalist Logo for Poll App
by useffbdr
Portfolio item image
The 80s Retro Ranch
by ALLSTARGRAPHICS
Portfolio item image
MIFRI - Logo Creation
by marcocagnina
Portfolio item image
Cold Brew Coffee | Logo Design
by eling88
Portfolio item image
Clothing Logo
by medazizbkh
Portfolio item image
Thirsty Skin Logo Design
by divyaparantap
Portfolio item image
Everyday Sweets
by shatleicat
Portfolio item image
90's Neon Fitness Logo
by brionesandrie
Portfolio item image
Glaciar - Logo Design
by krishno11
Portfolio item image
Dot Cafe
by vladspataroiu
Portfolio item image
Honey Company Logo design
by khshovon99
Portfolio item image
Chicken Park LA | Food Truck Logo
by Omneyamoh
Portfolio item image
Juice Bar Logo Design
by salimbargam
Portfolio item image
Flat Rock | Logo Design
by basemcg

Artikujt e lidhur

Mësoni gjithçka rreth logo design
Posteri i Artikullit Kryesor
7 reasons your business needs a good logo
Read about the 7 important reasons why your business needs a logo to be successful. Also find out how much it costs so you don't get ripped off!
7 min lexim
7 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to make a great logo in 2020
6 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to get a great logo made for your brand
6 min lexim
Imazhi i Artikullit
Corporate branding: What it is and why you need it
7 min lexim
Imazhi i Artikullit
How to make a great logo in 2020
Imazhi i Artikullit
How to get a great logo made for your brand
Imazhi i Artikullit
Corporate branding: What it is and why you need it

Fito para duke bërë punë të pavarur

Projektet më të fundit logo design
Design of the premium design website on the topic of Business Aviation (private jet rental)
$250 – 750 USD
Postuar 58 minutes ago
Designing a logo for a company in the business aviation and aircraft charter industry requires adherence to several key requirements to reflect the professionalism, reliability, and luxury associated with this industry. Here are some important aspects to consider when developing a logo: Professionalism: The logo should be of high quality and have a clean, professional appearance to convey your company's reliability and competence. Aviation Connection: The design should somehow reflect the aviation theme, whether it's an image of an aircraft, wings, clouds, or other symbols associated with the sky or flight. Simplicity and Readability: The logo should be simple and easily recognizable to create a unique and memorable image for your company. Elegance and Luxury: Business aviation is often associated with luxury and prestige. Your logo should reflect these qualities using elegant fonts, colors, and design. Uniqueness: It's important for your logo to be unique and stand out from competitors. This will help your company distinguish itself in the market and attract customer attention. Modern Design: While it's important to respect aviation traditions and style, the logo should also look modern to appeal to contemporary customers. Color Scheme: Choosing the right colors for the logo is also crucial. Dark blue, gray, white, and black shades are commonly used, as they are associated with professionalism and reliability. Scalability: The logo should look good on both large surfaces (e.g., on the side of an aircraft) and small ones (e.g., on business cards). I'm seeking a creative graphic designer to develop a professional business style logo for PLATINUM JET, a company within the business aviation and aircraft charter industry. - Colors: I am ensuring flexibility in the color scheme for the logo. You have the freedom to incorporate the colors you see fit, yet, consider using shades of blue, silver, and gold, if they match your aesthetic vision. - Elements: The unique aspect of the logo needs to be its elements. Incorporate the images of an airplane, a wing, and the globe into your design. - Style: The logo must embody a professional business style resonating with the upscale, luxurious aspects of the aviation charter industry. The ideal designer should have a sleek sense for modern design, understanding how to meld the elements into the logo seamlessly. Experience in aviation-related designs or luxury business brands would be advantageous. The logo should effectively communicate the nature of our services and the class of our clientele. Meeting deadlines is critical as is the ability to revise designs if necessary.
Graphic Design
Logo Design
Illustrator
3D Design
+3 më shumë
çmim fiks
87 oferta
5,0 (3 përshtypje)
Shiko më shumë
Faleminderit! Ne ju kemi dërguar me email një lidhje për të kërkuar kredinë tuaj falas.
Ndodhi një gabim gjatë dërgimit të email-it tuaj. Ju lutemi provoni përsëri.
Përdorues të regjistruar Punë të postuara
Freelancer ® is a registered Trademark of Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Copyright © 2024 Freelancer Technology Pty Limited (ACN 142 189 759)
Po ngarkohet shikimi paraprak
Leja u dha për Geolocation.
Seanca e hyrjes ka skaduar dhe ke dalë. Hyr sërish.