Sipërmarrja Freelancer u mundëson kompanive të kryejnë më shumë punë më lirë

Prekni në një fuqi punëtore globale prej mbi 43.1 milionë profesionistë freelancer për të kthyer idetë e organizatës suaj në realitet në shkallë të gjerë, më shpejt dhe me një çmim shumë të ulët.

Ikona e Item Computer
Ikona e Fuqisë Punëtore Globale

Fuqia Punëtore Globale

Dhjetë herë fitues i çmimit Webby, Freelancer.com (ASX:FLN) është platforma më e madhe në botë e punës freelance dhe me konkurim me mbi 43.1 milionë përdorues nga mbi 247 shtete, rajone dhe territore, në 34 gjuhë dhe 39 valuta. Asnjë treg tjetër freelance nuk është kaq global sa Freelancer.com.

Likuiditet i Pakrahasueshëm

Likuiditet i Pakrahasueshëm

Mbi 80% e punëve online marrin oferta brenda 60 minutash. Punët në një vendndodhje të caktuar marrin oferta brenda 25 minutash–dhe po përmirësohen muaj pas muaji. Asnjë treg tjetër i punës freelance nuk është kaq likuid sa Freelancer.com.

Ikona Pa Tarifa

Pa Tarifa

Sipërmarrja Freelancer nuk ka tarifa regjistrimi, abonime, tarifa mujore apo vjetore. Nuk ka tarifa për të postuar një projekt apo për të krijuar një llogari përdoruesi. Komisionet për punëdhënësit dhe tarifat e rritjes së nivelit do të anulohen për shumë konsumatorë.

Cloud-i juaj Privat Freelancer është global dhe lokal

Qoftë nëse keni nevojë për një skuadër inxhinjerësh virtualë softuerësh apo për një shitës lokal të aftë në zonën tuaj, zgjidhni nga profesionistë freelancer me mbi 1,000 grupe të ndryshme aftësish të cilët janë përzgjedhur dhe pranuar në bazë të kritereve të suksesit të përcaktuar nga ju.

Likuiditet i Pakrahasueshëm

Cilësi, dorëzuar në kohë dhe nën buxhet

Administratorët e suksesit të projektit sigurojnë që ju të gjeni profesionistët më të mirë freelancer për cilësinë më të mirë të punës së dorëzuar në kohë. Ata sigurojnë një standart të lartë dhe një proçes të lehtë pune nga fillimi deri në përfundim të projektit.

Fotoja Cilësi Dorëzuar Në Kohë
Talent Meets Compliance As A Service Image

Talenti takon bashkëpunimin si shërbim

Qoftë nëse dëshironi të punësoni drejtpërdrejt, të postoni një projekt apo të krijoni një konkurs, shërbimet tona të bashkëpunimit të shoqëruara me gjetjen e talenteve, algoritmat e përshtatura dhe shërbimet e administruara do t'ju mbrojnë nga rreziqet e klasifikimit të punonjësve dhe do t'ju gjejnë talentin e përkryer shpejt.

RAST STUDIMOR

NASA përdor Sipërmarrjen Freelancer për të përdorur konkurimin për potencialin e zbulimeve njerëzore.

Mbi 230 projektime u dërguan nga profesionistët freelancer në një konkurs për një aplikacion orësh inteligjente për t'i përdorur austronautët në Stacionin Hapësinor Ndërkombëtar.

Atëherë administratorët e suksesit të projektit ndihmuan NASA-n të punësojë programuesit më të mirë për të dorëzuar aplikacionin e përfunduar.

NASA Logo
Pamja e Orës Inteligjente të NASA-s

Zbuloni përfitimet e Sipërmarrjes Freelancer

Ikona e Mbrojtëses

Rrisni Besueshmërinë

Zgjidhjet tona të bashkëpunimit dhe klasifikimit të punonjësve, së bashku me një shërbim zbulues nga juristë Amerikanë do ju krijojnë komoditetin gjatë bashkëpunimit me një fuqi punëtore globale në cloud. Ne e dimë që verifikimi i konsumatorëve dhe i identitetit do ju lejojnë të bashkëpunoni me siguri.

Ikona e Automatizimit

Automatizimi i Proçesit të Punës

API jonë me opsione të plota mund t'ju ndihmojë në automatizimin më të shpejtë dhe të shkurtër të fuqisë punëtore si dhe të lirojë kohën që stafi juaj të përqendrohet në atë cfarë ka rëndësi. Integrojeni drejtpërdrejt në softuerin tuaj, në sistemet intranet ose backend dhe bëni thirrje API në cloud-in tonë virtual të punës për t'u dhënë detyra profesionistëve freelancer.

Ikona e Shërbimit të Klientit

Shërbime të Administruara

Ne kemi një ekip shumë-gjuhësh Administratorësh Suksesi Projekti në breza orarë dhe vendndodhje gjeografike të shumëfishta që janë të gatshëm për t'ju ndihmuar të gjeni profesionistin e përkryer freelancer, të përkujdeseni për konkursin ose t'ju ndihmojë në administrimin e angazhimeve tuaja të projektit.

Ikona e Orës

Transparencë Totale

E kuptojmë që ju kërkoni cilësinë dhe rezultatet për të cilat po paguani. Aplikacioni jonë i regjistrimit të kohës mat produktin, automatizon fotot e ekranit dhe krijon bazën e pranimit te materialeve që duhen dorëzuar që të mund të jepni reagimin në kohë reale.

Ikona e Zhvillimit

Përmirësoni Statistikat

Masni suksesin dhe regjistroni të dhënat që ju interesojnë. Merrni raportime në kohë reale mbi metrikën përfshirë përdorimin, dhe shpenzoni në pultin tuaj të specializuar.

Ikona e Aplikacionit

Adoptim i Streamline të Brendshëm

Ne do t'ju ofrojmë uorkshopë, video tutoriale dhe ndihmë prioritare 24/7 për t'ju ndihmuar të filloni më shpejt. Shpjeguesit teknikë dhe trajnues janë të gatshëm për të qenë në sajt dhe të përgatisin stafin tuaj për të ardhmen e punës.

Mbi 70% e kompanive Fortune 500 përdorin Freelancer.com për të kryer punë

Ikona e MetLife Ikona e NBC Ikona e Panasonic Ikona e Boeing Ikona e Avery Dennison Ikona e Intel Ikona e Forbes Ikona e SAP Ikona e ESPN Ikona e Cisco Ikona e Walmart Ikona e PricewaterhouseCoopers Ikona e Microsoft Ikona e Apple Ikona e Lenovo Ikona e UBS Ikona e General Electric Ikona e eHarmony

Jeni Gati për të Filluar?

Vihuni në kontakt me Ekipin e Sipërmarrjes sot