Merrni Dizenjime Grafike me Pixel-perfekt Për Biznesin Tuaj

Keni vetëm 50 milisekonda për të lënë një përshtypje të parë të mirë. Ngjyroseni biznesin tuaj me dizajnin e ndritshëm më atraktiv.

Posto një projekt
Projektim Logosh për 300$ USD nga soudgcomb në Freelancer
Jepni Zë Markës Tuaj

Nje Foto Vlen Sa Një Mijë Fjalë

Le të përballemi me të,ne jemi krijues vizual. studimet kanë treguar se 90% e informacionit të transmetuar drejtuar trurit është vizual dhe artikujt me imazhet e duhura marrin 94% më shumë shikues. Shkoni drejt në mendjen e klientëve të ardhshëm dhe prodhoni përmbajtje nga të cilat ata do të tundohen për t'i lexuar dhe për t'u angazhuar.

Shembull Përpunimi Fotoje për 300$ USD nga soudgcomb në Freelancer
Përpunim Fotosh për 300$ USD nga schmidtkrisztina në Freelancer Postoni një Projekt si ky

Dallohuni nga të tjerët...

Qoftë nëse jeni një fillestar duke kërkuar të bini në sy, apo një biznes veteran që keni nevojë për një ri-brandim, një projektues grafik mund t'ju ndihmojë të dalloni veten nga konkurrenca. Tërhiqni audiencën tuaj me dizajne gjithë personalitetit që tregojnë historinë unike të markës suaj, dhe afron trafik në faqen, blogun, produktet dhe shërbimet tuaja.

Shembull të një Projektimi Logoje për 300$ USD nga soudgcomb në Freelancer
Projektim & Konceptim Logoje për 300$ USD nga soudgcomb në Freelancer

...dhe përfshjini klientët tuaj

Në botën e sotme, shkrimi nuk është më i mjaftueshëm. Në fakt, studimet tregojnë se 40% e njerëzve do i përgjigjen më mirë informacionit vizual se sa tekstit të thjeshtë. Gati gjysma e përdoruesve të internetit kanë ri-postuar një foto apo video që kanë gjetur online. Ndizeni bisedën me dizajne grafike që i tërheqin dhe përfshijnë konsumatorët e rinj.

Shembull Projektimi Kopertinash për 100$ USD nga marslegarde në Freelancer
Projektim Kopertinash për 100$ USD by marslegarde në Freelancer
Filloni nga puna sot!

Gjeni Projektuesin Grafik të Përkryer

Ilustrim i postimit të një projekti

Posto një projekt

Çdo projektim i mrekullueshëm fillon me postimin e një projekti. Thjesht identifikohuni dhe përshkruani projektin me hollësi, që profesionisti freelancer të mund të përshtasë shërbimet e tij sipas nevojave tuaja.

Ilustrim i bashkëpunimit në një projekt

Bashkёpunoni

Shqyrtoni ofertat që ju vijnë dhe jepni reagimet për profesionistët freelancer, në mënyrë që ata ta bëjnë punën në mënyrën e duhur.

Ilustrim i dhёnies sё njё projekti

Kënaqësi e Garantuar

Lëshoni pagesën vetëm kur të jeni 100% të kënaqur dhe merrni pronësinë e plotë të të drejtave të autorit kur puna të jetë kryer.

Shembull Projektimi Logoje për 75$ USD nga geelator në Freelancer
Projektim Logoje për 75$ USD nga geelator në Freelancer

Dëshmi

"Freelancer më ndihmon mua në biznesin tim dhe mund të jetë një mjet i dobishëm dhe i fuqishëm nëse e kuptoni se si funksionon."

logicbz