Dëshirojmë që ju të jeni
Hero i Freelancer.com

Çmimi Specialisti i Marketingut i Vitit $25,000 USD

Bordi Aktual Kryesues

Nga 15 Maj, 2018 deri në 19 Qershor, 2018, ne jemi në kërkim të Heroit të Freelancer.com. Testoni aftësitë tuaja të marketingut dhe na tregoni se sa miq mund të ftoni në Freelancer.com! Fituesi do të marrë famën dhe lavdinë si Hero i Freelancer.com DHE $20,000. Gjithashtu fituesit e përjavshëm kanë mundësinë për të fituar $1,000.

Renditja Emri Fitimet
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 joeblackis17 $260 USD

Heronjtë e Javës

Çdo javë, heronjtë e javës ndajnë një total prej $1000 USD duke sjellë më shumë persona. A do të jeni ju një nga heronjtë e ardhshëm të javës?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Si mund të bëhem Hero?

Ilustrimi se si të merrni pjesë
 1. Shpërndani

  Shpërndani lidhjen e regjistrimit te miqtë tuaj, dhe ata do të marrin $20 USD kur të regjistrohen!

 2. Referoni

  Për çdo person që regjistrohet nëpërmjet lidhjes suaj të regjistrimit, ju do të merrni $20 USD për t'i shpenzuar në Freelancer pasi ai të shpenzojë $50 USD në sajt.

 3. Fitoni Pikë

  Përdoruesi që ka numrin më të madh të regjistrimeve të suksesshme nga 15 Maj, deri në 19 Qershor, 2018 do të bëhet Hero i Freelancer.com dhe do të marrë çmimin $20,000.

Dëshirojmë të mbështesim talentin dhe krijimtarinë e njerëzve të jashtëzakonshëm si ju!

Freelancer.com është tregu më i madh në botë i punës Freelance me mbi 28 milionë anëtarë nga 247 shtete. Miliona biznese në të gjithë botën përdorin Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet. Ju mund të postoni projekte të reja për të ndërtuar biznesin tuaj dhe merrni kuotime konkuruese nga një det talenti nga e gjithë bota brenda pak minutash.

FAQet

 • Cilat janë çmimet e konkursit?

  Përdoruesi me numrin më të madh të referimeve të suksesshme për çdo javë të konkurimit do të fitojë $1,000. Përdoruesi me numrin më të madh të referimeve të suksesshme gjatë periudhës së konkurimit fiton çmimin e madh prej $20,000.

 • A është e hapur për përdoruesit e rinj Freelancer?

  Ky konkurim është i hapur për të gjithë përdoruesit e Freelancer.com, me sjellje të mirë.

 • Cilat janë kërkesat për të marrë pjesë?

  Duhet të keni një mënyrë të verifikuar pagese dhe një numër të verifikuar telefoni për të marrë pjesë. pasi të kryeni këtë, mund të shkoni këtu për të marrë lidhjen e personalizuar të regjistrimit. Full terms and conditions mund të gjenden here nën titullin "Konkurimi Hero i Freelancer.com".

 • Kur një person që keni referuar është i vlefshëm për në bordin kryesues?

  Një person që keni referuar është i vlefshëm vetëm kur ai ose ajo lëshon një total të kombinuar prej $50 USD për milestone projektesh ose çmime konkursesh.

 • Çfarë ndodh kur dikush merr më shumë se një lidhje regjistrimi?

  Bonusi i referimit është i vlefshëm për përdoruesin, lidhja e regjistrimit të të cilit ishte e fundit në të cilën shkoi përdoruesi i ri përpara regjistrimit.

 • Sa kohë zgjat konkursi?

  Konkurimi fillon më 15 Maj, 2018 dhe vazhdon deri më 19 Qershor, 2018. Për të qenë të vlefshme, kreditet duhet të jenë fituar gjatë periudhës së konkurimit.