Një ilustrim i njerëzve me aftësi të kufizuara që mund të realizohet me Freelancer.com.

Gjeni një Profesionist Freelance

Apo dëshironi të punoni?

Tregojini profesionistëve Freelance çfarë ju nevojitet

Profesionistët Freelancer ju kontaktojnё

Ju zgjidhni profesionistin më të mirë Freelancer

Duke shtypur "Merrni Kuotime Falas" ju konfirmoni se i pranoni Kushtet e Pёrdorimit dhe Rregulloren e Privatёsisё

Profesionistë
Projekte

Po kërkoni Profesionistët Freelancer në Freelancer

Nënkontraktoni punën e kompanisë apo biznesit tuaj në Freelancer për ta kryer atё mё shpejt dhe me një kosto shumё tё ulёt. Ne ju mundësojmë lidhjen me mbi 23.7 milionë profesionistë freelancer të zotë nga e gjithë bota pa pasur nevojë të vendosni njoftime apo të siguroni ambjentin e punës, të paguani sigurime, etj. Qoftë nëse mund të duhet ndërtimi i një uebsajti, projektimi i kartëvizitave apo i një strukture, projektimi a prodhimi i njё produkti, apo bërja e ndonjë kërkimi, Freelancer mund ta kryejë atë për ju. Ju mund të punësoni një profesionist freelancer për pothuajse çdo lloj projekti si për shembull:

 • Projektim logosh, kartëvizita, projektim grafik
 • Projektim uebsajtesh
 • Mbështetje teknike për uebsajte apo kompjuterë
 • Studim tregu
 • Telemarketing
 • Optimizim i Motorëve të Kërkimit për uebsajtin tuaj
 • Përgatitje e projektim broshurash, manualësh, katalogësh
 • Përkthim i përmbajtjes së uebsajteve apo dokumenteve të tjera
 • Përgatitje prezantimesh në PowerPoint
 • Regjistrim të dhënash
 • Projektim ose prodhim produkti
 • Vizatim arkitektonik
 • Ne kemi profesionistë freelancer për nevojat tuaja të nënkontraktimit. Punëdhënësit mund të punësojnë një profesionist freelancer për vetëm 30$ US, kur projekti mesatar është kryer për 200$ US. Nuk ka rёndёsi se çfarё tregu doni tё arrini, do tё gjeni Freelancer nga tё gjitha anёt e botёs të gatshëm për të punuar me ju për të çuar biznesin tuaj përtej kufijve të zakonshëm. Profesionistët Freelancer tanë të talentuar janë të gatshëm për të punuar për ju që tani.

  Ne kemi mijëra profesionistë të përkushtuar freelancer të gatshëm për të punuar për ju. Ndër profesionistët më të spikatur përfshihen:

  Graphic Designers PHP Developers Website Designers Web Developers Logo Designers Excel Experts Mobile Developers Software Architecture Developers Article Writers Data Entry Clerks SEO Writers