Punësoni an Advertising Specialist

Employing a skilled Advertising professional will help grow your business like never before.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content Foto
eFeeders Tech Foto
eFeeders Tech
SEO, Web Development Experts
Create content for a blog & improve website SEO to drive organic traffic. Great for beginners looking to get traffic for the first time.
Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content
$127 USD
Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Design a Brochure for an Interior Design Agency Foto
Md. Gulzar R. Foto
Md. Gulzar R.
Digital Designer
Beautiful brochure for interior design agency to communicate their experience & aesthetic taste. Position yourself as an expert to win more clients and support premium prices.
Design a Brochure for an Interior Design Agency
$50 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Amazing SEO work with superb articles and target keywords.

If you're looking for a SEO expert you'll find people like Rekha to help you accomplish your needs.

eFeeders Tech
SEO Expert
$15 USD/hour
SEO marketing / site optimization
USD $90

Punësimi an Advertising Specialist në Freelancer

Freelance advertising and creative support is a common trend in the corporate world due to widespread downsizing and restructuring. More commonly than not, freelance ad experts are engaged on a contract or short term basis to reduce marketing budgets and satisfy branding and advertising needs as required, rather than having a full-time creative expert on hand on a permanent basis.

Advertising specialists offer an hourly rate service, day rate or project rate, providing flexibility to businesses and transparency for advertising budgets.

Engaging an outside creative specialist can be a welcome addition to a campaign and a set of ‘fresh eyes’ for the branding or ad process.

Your freelance advertising executive can provide a range of services to your business including:

 • Creating advertising copy
 • Developing branding
 • Sales and marketing projects
 • Digital marketing
 • Ad agency projects
 • Brochure design
 • Social media campaigns
 • Internet marketing
 • Launches
 • Strategy

The four main areas of focus for advertising professionals cover the area of strategy, creative, production and marketing.

Each of these areas house a variety of talented specialties and will bring about individuals who are specialists in specific areas such as corporate video production, ecommerce, eMarketing and focus groups.

Freelance advertising specialists are focused on offering a flexible and fulfilling service away from the stress of a traditional advertising agency and will go the extra mile to provide a service that suits your business needs.

Businesses can employ a range of skilled freelance advertising specialists, and your needs, and budget will determine your final freelancer. Freelance rates are refreshingly more affordable that the industry standard and the world is your oyster when you’re looking to find a consultant for your next project.

When you’re looking for an advertising professional, consider the following:

 • Ask for a portfolio and references -professional freelance advertising experts will have plenty of examples of their work experience, always ask for a portfolio to get an idea of their experience their style.
 • Brief your freelance advertising specialist on what is expected including timelines and provide examples of previous work so they understand your expectations.
 • Communicate with your freelancer and include them in correspondence and updates.
 • Be very clear about your branding and your expectations.
 • Take the time to answer questions.
 • Be available throughout to review any material and offer feedback.
 • Be honest and frank about the work delivered and feedback, your freelancer will be happy to edit and update, so be candid, so you both get the desired outcome for your project.

No matter what task you have in your advertising or branding campaign, freelancer.com has an advertising expert who can provide winning support for your business needs.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë Reklamash Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas