Punësoni an Architect

Looking for a professional Architect for your business needs? Hire one today!.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Arkitekturë Ndërtesash?

Building architecture is what makes a building unique. It is how buildings relate to their environment, and the character they express through physical forms, materials, spaces and geometry. Building architecture includes the design and arrangement of the buildings structural elements (i.e. columns, beams and floor slabs) as well as non-structural elements such as cladding (exterior or interior finishes), landscaping, paving materials that cover urban or rural ground spaces - not just roofs or facades.

Punësoni an Architect

Në freelancer.com mund të punësoni për të punuar në të gjitha llojet e punëve për Arkitekturë Ndërtesash jobs. Nuk ka rëndësi se cili është buxheti juaj, ne kemi profesionistin e duhur freelancer për punën tuaj për Arkitekturë Ndërtesash.

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi an Architect në Freelancer

From your own home to the buildings you see in the city skyline, everything that rises from the concrete starts off on an Architect’s drafting board.

Architects are highly skilled structural designers that can take an engineer’s structure and give it a face to look at. But they don’t stop at just making buildings look pretty. Architects make sure that the space they occupy are optimized for the work they’re meant for, and ascertain that every part of a building can maximize its full functionality.

If you’re in need of an architect for your project, Freelancer.com has over 700 architecture experts you can choose from, sourced from all over the world. The network is continuously growing so you can find, connect with, and hire the architect best suited for your structural designing needs.

What’s more, there’s no need for weeks of visiting architecture design firms and meeting with agents who don’t really know how to help you like an architect would. Freelancer’s hiring process is designed to be quick and convenient and free for you to try out. Post a project, fill out your specifications, and talk directly to interested architects in real time. There are no need for delays, no middlemen, and no additional fees paid to the firm they work for.

It’s all about you, your architecture project, and the right architect that can make your design dreams come alive.

Whether you’re just starting the construction of your new home, or you’re building an entire compound of townhouses, hiring one of our Freelancers allows you to get the best architects at the best price. You can either specify an hourly rate, or a full rate for the entire project, or you can choose to allow your candidates to bid for the lowest possible price.

And because architects on the platform are so competitive, you can browse through the directory and check the ratings given to them by their previous employers, and read through their reviews, and find out how much money they’ve already earned from freelance projects in a specific skill set. You can read up on their credentials, or you can start a chat with them and ask them yourself about their experience, work ethic, and get to know everything you need to hire an architect that you know you can trust, and one that can handle the job you need for them to do.

With Freelancer’s vast directory of architects brandishing various specializations, you can get help on:

 • Designing houses and residential clusters
 • Crafting ideas for skyscrapers, business districts, and city plans
 • 3D modelling and drafting design work for your business layouts
 • Writing papers on architectural research for academic or business purposes

And because they come from all over the world, it’s much easier to find an architecture expert that knows the specialized design needs of buildings in your locality, or one that caters to the perfect style that suits your taste.

Anything and everything is possible with the expert architects on Freelancer.com. So post your project today, and find the architect that can help you make it happen!

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Arkitektë Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas