Punësoni a Business Card Designer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Kartëvizita?

A business card designer helps create business cards to promote your company directly to key industry influencers and business contacts. A great designed business card can effectively substantiate your brand promise or marketing message.

Punësoni a Business Card Designer

Në freelancer.com mund të punësoni për të punuar në të gjitha llojet e punëve për Kartëvizita jobs. Nuk ka rëndësi se cili është buxheti juaj, ne kemi profesionistin e duhur freelancer për punën tuaj për Kartëvizita.

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.9Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi a Business Card Designer në Freelancer

Making an initial impression is vital in any business context. As the saying goes ‘first impressions last’. There’s no better time to advance the prospects of your business than during that preliminary interaction.  

Oddly enough, one of the most influential components of an early engagement boils down to the exchange of small printed cards with your contact details on it. A business card is a tremendously important takeaway from a business discussion or chance meeting. As such, it is paramount that business cards not only have accurate information, they need to be memorable and of premium quality.

Your business card may be the most important device in your sales toolkit. Providing an opportunity to promote your company directly to key industry influencers and business contacts, a quality business card can substantiate your brand promise or marketing message subtly but effectively.  

What better way to encourage reconnection or ongoing business?

There is a diversity of business card types and manufacturing approaches. Cards exist for business or personal use, for networking, appointment setting, reminders, sampling and a variety of alternative purposes. They may be assembled using techniques such as glossy laminated designs, laser cutting, foil printing, embossing and spot UV printing to deliver a premium quality output.  

Almost limitless design flexibility exists. Business cards can be a variety of sizes and shapes, colors, textures, and construction. A key consideration of any design is the careful selection of paper stock to ensure a premium quality finish.

If you are in the market for a new business card and seeking a unique, modern design that effectively showcases your company, then Freelancer.com is the place for you. Either post a project or a contest and watch your inbox fill up with top designers all over the world who want to help with your design needs. Freelancer.com is home to tens of thousands of designers with expertise in business card design and production. By running a design contest, you can engage hundreds of freelancers to provide you with a range of creative design options for your new business cards.

The process is simple. Post your project at Freelancer.com by providing a project brief. Within minutes, interested freelancers will then bid and provide a proposal for consideration. You choose the Freelancer that best matches the skill set you are looking for. Alternatively, you can browse the freelancer directory, and hire a specific freelancer directly from their profile. 

Freelancer design contests are another fantastic way to canvas a variety of design options and are often superior to instructing an individual or single organization to respond to a brief.  

The best part? Posting a project is free! With over 19 million users, you're bound to find someone who can assist you with the creation of a unique business card. Set up milestone payments to track the progress of your chosen freelancer and only release the payment when you have a design that works for your business. With Freelancer finding the right person for the job doesn't have to be stressful or a hassle. Get started today with just a couple of clicks! 

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Projektues Kartëvizitash Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas