Punësoni a Cloud Computing Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

56.5Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
20.8Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Cloud Computing Developer në Freelancer

Cloud computing implies storage of data online rather than the hard drive of your computer where information are stored. It is often simply referred to as the cloud. It is becoming excessively popular with many leading organisations adopting this technology.

Examples of Cloud Computing

# Apple iCloud – used basically for online storage, backup and synchronisation of mail and contacts among various apple devices like iOS, Mac or OS. Another significant utility is in Find My iPhone application where missing handsets can be located.

# Google Drive – is essentially unadulterated cloud computing service, where it enables to work with all the cloud applications like Google Docs, Google Sheets and Google Slides. Many services provided by Google can be considered as cloud computing. For example, Google Maps and Gmail.

# Amazon Cloud Drive – storage is mainly for music, images and anything digital.

Advantages

 • Reduced costs

 • Easy maintenance

 • Increased productivity

 • Improved Security as the information or data become centralised.

 • Extremely reliable and considerably significant in disaster recovery and management.

 • Sharing of information among multiple users simultaneously is possible

 • Performance can be monitored

 • Data can be stored and provided on a need of the time basis, and this can be increased or decreased based on the need and usage.

What are the qualifications expected of a cloud computing expert?

 1. Basic undergraduate qualification in Information Technology or computer Science is a must.
 2. The focus will be on the skills and knowledge of Internet, Java and .NET
 3. Adequate knowledge of virtualisation is appreciable.
 4. Project management skills are also essential
 5. Business and financial skills are definitely needed.
 6. Understanding of security protocols
 7. Analytical skills
 8. Skills in developing and managing mobile applications
 9. Certifications in cloud with knowledge in container-clustering technology mainly Docker
 10. Certifications can be AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, Cloud Computing Architecture(IBM), Certified Cloud professional(CCP) etc.

Interested in finding a cloud computing expert?

Hiring a freelance cloud computing expert via Freelancer offers a wide range of benefits to employers and can often be a lower rate than traditional experts who are employed on a full time basis.

If you’re looking for a solution for your cloud computing needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues pёr Informatikёn nё Cloud Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas