Punësoni a Coder

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.3Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Coder në Freelancer

Coding is the key ingredient to the creation of computer software, apps and websites. In today’s digital society coding empowers you to create many useful products such as hand-crafting your own website, create computer programs and at the basis of coding understand how computers work. An expert in coding is able to optimise the benefits of a computer to meet their needs. If this is the person you need in your life, worry not longer. Freelancer.com can help you find an expert coder who can help you acquire the digital goals you desire.

How does coding actually work? Simple put, it is a written code that tells the computer what to do. In greater detail, coding includes a diverse range of languages that are designed for different digital purposes. The varying languages include Java, Javascript, Ruby, PHP, Python among many others. Each language has a different purpose including the production of web development, writing desktop software, solving numeric and scientific problems etc.

Hiring an expert in coding via Freelancer.com helps an employer find a committed individual with experience in the technicalities of a computer. Through the knowledge required by a professional coder your digital problems and desires can be solved and created. Via Freelancer.com, employers have access to a range of experts who have the time and information to dedicate to their cause.

An expert coder has the knowledge in the varying coding languages as well as the formation of the various digital platforms. The key skills of a professional coder include:

Technical skills - Due to the diverse digital languages an expert in the field has experience with a large variety. A coder who has worked with many languages has a greater foundation in understanding the complexities of coding.

Problem-solving skills - An expert coder succeeds through finding ways to make something work when an innovative idea is presented.

A business perspective - The ideal professional coder has a business focus that helps him recognise the bigger picture and look beyond the program they are working on at the time. They can go a step further and suggest new ideas and improvements to their task.

Ability to plan - A professional recognises the need to plan ahead and consider the result of the product they desire. They are able to careful design their program in order to ensure a successful line of code.

Finding the perfect professional coder for your case and goals is simple with the help of Freelancer.com. All you need to do is click on the “Post a Project” button then fill out a small description of the project and hit “Submit”! If you have a certain coder in mind you can search through the responding experts by their experience, reputation, qualifications and any other skills that might be useful for your objective. You can then personally select the candidate capable of complying to your digital needs.

What are you waiting for? The Freelancer Directory is the premier source for employees for hire on the web and will give you access to the perfect coder. Post a project on Freelancer.com today.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Kodues Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas