Punësoni a Creative Designer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal H. Foto
Nihal H.
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

50.7Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.5Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi a Creative Designer në Freelancer

Creative design involves so much more than just creating some good-looking graphics. No, a creative designer can take a project and explode it, take your business to a whole new level or mold a simple project into something mind blowing. And who doesn’t want mind blowing, right?

Creative design involves gestating, preparing, producing, and presenting a range of functions around the production of graphic art that in turn will represent and highlight the ideal version of a certain project. Your project!

A good creative design artist will make use of certain mediums working with different colors, the latest trending graphics, various fonts and lettering, their own and others illustrations, original and sourced photos, and a variety of shapes garnered from anywhere and everywhere.

Finding that right person could not be easier with Freelancer.com. Freelancer is a recruitment platform that will open your world to the best and most experienced creative designers in the world. Nowadays making use of an artist for the enhancement of your business need not mean you have to actually meet them.  Communicating what you need can be done over the Internet and in fact very simply - meaning you save time and money! Hiring a freelancer that lives on the other side of the world is commonplace today.

Freelancer gives you the chance to find that special someone and get your project on the road in record time.

Features To Look Out For In Your Next Creative Designer

 • A Graphic Design Diploma or Certificate
 • Good references of past work experience
 • At least 3 years’ experience in this field or a solid portfolio
 • Excellent communication skills to best get their ideas across to you
 • Be able to produce the kind of graphics you need for your business
 • Be able to consult with your staff and in turn possibly your clients in a professional manner
 • Produce prototypes in various forms of materials, from 3D to a simple sketch
 • Have good and fair rates, generally on a per project basis or per hour
 • Understand and be able to use the latest trends, technologies, practices, theories and techniques to produce the best options for your business
 • Be able to show leadership qualities when they need to deal with your junior and senior staff, in relation to their ideas and designs

Why Hire A Creative Design Specialist via Freelancer?

 • Easy registration process
 • No fuss with forms and signing
 • No irritating consultants hassle.
 • No hidden fees
 • Free messenger tool to communicate with your potential or new freelancer
 • Easy and secure payment method using Freelancer.com‘s Milestone platform
 • Genuine referrals on their profile
 • Star Rating against their profile so you can see whether they have good work ethic or not
 • Easy mobile access to your Freelancer log in and messenger facility

As you can see, there is a lot to think about and prepare when it comes to creative design. Sometimes stepping out of your comfort zone within your own personal world or business can mean utilizing the services of a freelancer creative designer. Post a project on Freelancer.com today. 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Projektues artistikё Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas