Punësoni a CubeCart Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

61.0Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.7Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a CubeCart Developer në Freelancer

Do you have a product or products that you need to market online or are you seeking an innovative eCommerce solution for your client?  Look no further than CubeCart.

What is CubeCart exactly?

When you have a product that needs to reach millions, you want an eCommerce platform that works simply and globally.  CubeCart does just that. In addition, it is a free open source platform too! Engineered to provide you with the tools to market your digital or real physical products to the public, CubeCart makes online sales a breeze.

With unlimited customer access, unlimited order processing, unlimited product loading and unlimited categories, you can be assured you will get your product or products out to the world in no time.

However, as it is with most of the open source software out on the market, it takes some getting used to and when you are running a business, no matter if you are mostly virtual, you need to know that the system you are selling your product through runs in a streamlined manner.

How Can a CubeCart Developer Help Your Business?

When it comes to setting up your CubeCart software to best serve your product range, you want to be confident that all will be running smoothly and the software will maximize your products to the best it can. A CubeCart Developer will not only do this but also handle areas like:

 • Downloading the software onto your server and in addition making sure you have sufficient operation space to accommodate the program

 • Installing the software in such a way that it migrates with any other software or platform you have running currently

 • Loading your company or business information for contact purposes (CubeCart has a facility to add a ‘Contact Us” form)

 • Ensuring the report and statistics system works properly so you can track and monitor your sales progress

 • Loading your categories, if required, and all your products, including images, graphics and “about” information

 • Loading the Store Administrators, giving permission and range of permissions as you so allow

 • Loading Gift Certificates, coupons and voucher templates, if you wish this to be added

 • Setting up the quote facility and migrating a shipping arm so that your new customers have ease of use and delivery

 • Ensuring the checkout facility works and in addition setting up the credit card/payment mechanism

 • Setting up your currency and country support management

If you’re looking for a solution for your CubCeart development needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Freelancer.com can be your one-stop platform for your next CubeCart expert. With just a click away, you will be reaping the benefits and will know that with their secure, easy payment method, your online shopping business can be just a few days away from live!

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project. 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për CubeCart Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas