Punësoni a Debian Expert

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

50.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.4Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Debian Expert në Freelancer

Debian is a free computer operating system released under the General public license (GNU). In 1993, Ian Murdock announced the existence of the software and later in August, Debian 0.0.1 was released. After many improvements, the latest version was released on 2nd April 2016.

Important Features

 • Online repositories containing over 50,000 software packages

 • Ability to download and install non free software packages using Debian repositories

 • Inclusion of popular free programs like VLC player, Libre office, evolution mail, firefox, k3b disc burner, GIMP image editor and Evince document viewer

Importance of Dabien

 • To support Linux officially and GNU Hurd unofficially

 • Used for different network installation

 • Acquisition of DVD and CD images for installation

 • Installation of Dabien releases live install images for CDs, DVDs and USB thumb drives

 • Performing of package management operations using different tools available on Dabien

Why Use Dabien

 • It can be installed using a CD, DVD, USB, etc.

 • It is loaded with many free software apps

 • It has a well integrated packages

 • It is easily upgraded

 • It has many development tools and languages

 • It is secure and stable.

Many organizations today are making use of Dabien to avoid system crashing and software clustering and with Dabien, you have access to many free software apps and an ability to download other non free software packages. All you need to do is to hire the services of a freelance Dabien expert to install it and get it running. Hiring a Dabien expert will make the work easy because configurations on Dabien may be overwhelming if you don’t have the experience.

Job Description of a Dabien expert

 • Improving and maintaining packaging systems

 • Documenting packaging systems

 • Improving internal packaging system

 • Improving development scripts

 • Identifying and evaluating Linux kernel patches

In your search for a Dabien expert, there are several skills the appropriate candidate is recommended to possess.

 • Administration and package creation on Dabien

 • Procession of C skill and source code patch management

 • Skilled in Unix shell scripting

 • Knowledge of UNIX ‘test utils’

 • Knowledge of C++

 • Knowledge in Linux kernel building

 • Skilled in Ruby, Python and Perl.

If you are looking to hire the services of a Dabien Expert, the best platform for easy access to many candidates is on freelancer.com. Using this online source will give you access to view the profiles of many experts in this field and making an informed decision will be easy.

There are so many important benefits of hiring a freelance Dabien expert such as:

 • Elimination of Advertisement cost and overhead costs

 • Ease of interviewing, hiring, testing and retaining the best candidate for your job

 • Employing an expert who can work both online and offline

 • Enjoying rest free days as your freelance expert takes care of your project

 • Achieving your aim within your budget.

Using the freelancer.com platform is the best decision in choosing the right candidate for your Dabien installation, maintenance and monitoring needs. Post your project on Freelancer.com today and enjoy the benefits.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë për Debian Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas