Punësoni an Electrical Engineer

Finding a top Electrical Engineering professional will enhance your business in no time.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

60.1Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.6Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi an Electrical Engineer në Freelancer

Electrical engineering is basically what powers the world, as we know it.

Electrical engineering by definition is a field that works in the area of study and application of electricity, electronics and electromagnetism.

Primarily, electrical engineers work to design and test electrical equipment and systems such as electronic control systems, communication systems, and power generators. They also manage various design projects and perform cost estimates.

In today's world, electrical engineering is focused on broadcasting, recording media, digital computers, telecommunications, radio frequency engineering and micro electronics.

Engineers in the electrical field can cover a wide variety of specialties and can focus on software right through to power and design.

The technology that an engineer works with is constantly changing. The industry is at the forefront of technology and innovation and helps to invent products & experimentation with new ideas.

Engineers work in a range of capacities from project works, full-time contracts and also freelance work. If you're a business looking to engage the services of an electrical engineer you're spoilt for choice depending on your budget.

Electrical engineering is a global knowledge that covers all continents and depending on your task; you  can engage freelance electrical engineers in any country depending on your brief and project needs.

If you're searching for an electrical engineer you might be needing someone who can cover one or more of the following tasks:

 • Reading and interpreting blueprints, technical drawings, and computer-generated reports
 • Developing budgets for projects and estimating project costs such as labor, materials and construction costs
 • Overseeing project production - from start to finish
 • Managing team members and training as needed
 • Preparing specs for materials and equipment
 • Preparing and studying drawings, systems, and maps
 • Compiling data and reporting to client

The list is limitless for an electrical engineer and it's best to find a candidate who has the experience and knowledge for your project specifically.

Skills you might find in an electrical engineer include mathematical, complex problem solving, critical thinking, scientific, decision making, operations research, operations analysis, co-ordination, Systems analysis, quality control, and equipment selection -- just to name a few.

All electrical engineers should be degree qualified and should have adequate experience and understanding of your project requirements.

Engaging a freelance electrical engineer is an effective way to find talent in the engineering field who are motivated and independent and looking to provide relevant experience to specific projects of interest.

Freelance electrical engineers offer a range of benefits to employers and can provide their services on an hourly basis or an entire project basis, depending on the exact needs of the client.

Freelance electrical engineering work through Freelancer.com offers a broad range of flexibility for both employer and freelancer and opens up the engineering world for both parties.

Projects range from simple tasks right through to complete projects, if you're looking for a talented and experienced electrical engineering freelancer, view the range of candidates on freelancer.com today.

Visit Freelancer.com to view electrical engineer freelancers and find the perfect person for your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierë Elektrikë Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas