Punësoni an Engineer

No matter what kind of engineering you need, finding the right Engineeer for your project is easy on Freelancer.com.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Inxhinieri?

Engineering is a broad topic with many specialised fields. On Freelancer you can find a professional in any field such as mechanical engineering, civil engineering, chemical engineering, computer engineering and aerospace engineering...and more!

Punësoni an Engineer

Our expert Engineers are highly qualified with years worth of experience and successful projects under their belts. Need a professional engineer for your job? Find one that suits your project using Freelancer.com today!

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Write Technical Guide for VPN Tech Site Foto
CleverPen Content Foto
CleverPen Content
Copywriter
Technical guides on how to set up VPNs for secure Internet browsing. Help your customers navigate the difficulty of making the right pick when buying a complex product
Write Technical Guide for VPN Tech Site
$909 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Write High Quality Articles About Sponsorship and Personal Brands Foto
Courtney M. Foto
Courtney M.
English teacher with award-winning writing skills
A series of articles for a SEO friendly webiste in regards to gaining sponsorship and building personal brand specifically targeted for athletes in motorsport.
Write High Quality Articles About Sponsorship and Personal Brands
$250 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

56.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
20.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Takes reviews and feedback in a good spirit and makes his work more valuable

If you're looking for a talented technical content writer you'll find people like Ashish to help you accomplish your needs.

Ashish Kumar S.
Content Writer
$10 USD/hour
CSS content writing for online tutorial website
USD $129

Punësimi an Engineer në Freelancer

The work of an engineer varies based on the specialty area and can include mechanical engineering, civil engineering, chemical engineering, computer engineering and aerospace engineering.

While the roles and expertise may vary, the essence of an engineer’s roles is to apply mathematics, knowledge and experience to solve technical, societal and commercial problems.

Engineers are focused on costs, regulation, safety and practicality, and if your business is in need of an engineer’s services for a specific purpose, finding an engineer with a good reputation and experience will set you in good stead for a proficient project.

Engineers are involved in a range of roles including:

 • Design – particularly in the area of computer engineering, engineers create technological solutions for specific issues.
 • Analysis – testing and analysis are a key role of the engineer. By definition, engineers oversee and are involved in large-scale projects such as roads and infrastructure, bridges, aerospace developments as well as software creation and design.
 • Project management including the implementation of services, systems and processes

Types of engineering include:

 • Chemical engineering
 • Civil engineer
 • Electrical engineering
 • Mechanical engineering
 • Industrial engineering
 • Structural engineering
 • Petroleum engineering
 • Textile engineering
 • Materials engineering
 • Aerospace engineer
 • Aeronautical engineering
 • Computer engineering / software engineering

The cost of hiring an engineer can range based on a range of factors including experience, an area of expertise, availability and which country you live in. Some engineer’s base their fee on the overall construction cost of a project or can set rates based on the entire project. In some areas, engineers are in high demand and can expect huge salaries.

If you’re looking to engage an engineer, an affordable option that offers plenty of flexibility is to hire a freelance engineer on an as needs basis. Often engineering services are required to boost a project’s development and only required for short or intermittent periods of time. Having a freelance engineer available offers a range of possibilities and can keep your budget and time frame on track.

Freelance engineers are a viable option, and so long as you engage a qualified specialist in your desired field, you’ll gain access to a professional expert without the need for salary packages, HR and ongoing staff costs.

In general, engineers on a salary have a higher pay rate than freelance engineers however depending on your project companies can make massive cost savings by exploring the freelance route by engaging skilled engineering professionals from countries that command a lower rate for experienced engineers.

Additional benefits for engaging a freelance engineer include tapping into a market of innovative skill sets from across the globe. Not only are freelance engineers affordable, but they are also available and ready to work on your project so you can focus on what you do best.

Whether you’re looking for a software engineer or an engineer with a specific technical knowledge freelancer.com offers a huge range of talented freelancers who are remote and ready to work on your project. With an extensive range of engineering and science freelancers across the world, whatever you’re looking for we have an expert to assist with your project.

Visit Freelancer.com today and view the wide range of engineers who are available and ready to start work on your project today.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierë Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas