Punësoni a Git Professional

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

57.4Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.0Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Git Professional në Freelancer

Developed in 2005, Git is a version control system that is used primarily in software development and version control processes. The system is focused on speed, data integrity and the support of distribute, non-linear workflows.

Every Git working directory is a repository with a complete history and full version tracking capabilities which are independent of the central server. The software is distributed for free and the latest release was in April 2016.

The program was designed as a low level version control system and has since become a complete version control system that is directly useable for front ends.

Characteristics of the system include:

 • Distributed development - Git gives developes a local copy of the development history and any changes are imported as development branches.
 • Support for non-linear development - the program supports rapid branching and merging and the system can be merged more often than it is written.
 • Compatible - Git is compatible with HTTP, FTP and rsync and the program also has a CVS server emulation which provides access for existing plugins and repositories.
 • Cryptographic authentication of history - the Git history is stored so that the ID of the version depends on the development history leading up to that commit.

Git’s object database contain four main types of objects which include:

 • A binary large object - this is essentially the content of the file.
 • A tree object - this is the list of filenames and is essentially the snapshot of the source tree.
 • A commit object - this links the tree objects together into a history and will contain information such as a timestamp, a log message, and names of parent commit objects.
 • A tag object - used to store a digital signature, the tag object responds to data that is tracked by Git.

Benefits of using Git include:

 • Frictionless context switching
 • Role-based code allowing for more testing
 • Feature based workflow with seamless transitions
 • Disposable experimentation which can be deleted or abandoned as required

If you’re looking for an en expert Git developer to assist with your next project, a freelance Git professional can assist projects of all sizes.

Take advantage of Git’s open source capabilities and engage a Git expert from Freelancer.com today for your next project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Profesionistё pёr Git Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas