Punësoni a Javascript Developer

Na thoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe bisedoni në çat me ta.

Nuk kërkohet kartë krediti
Profile Picture
suhelshaikh
Javascript Developer
15 USD / orë
Profile Picture
famousming
Javascript Developer
35 USD / orë
Profile Picture
prashant8490
Javascript Developer
20 USD / orë
 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Javascript?

JavaScript (often shortened to JS) is the programming language of HTML and the Web. While it is best known as the scripting language for web pages, it is also used in many non-browser environments.

Punësoni një Javascript Developer

At Freelancer.com you will find JavaScript professionals to help you with all your website building and interactivity needs. You'll also find experts in HTML, Bootstrap CSS...and more!

Si Punon Freelancer

 1. Përshkruani projektin tuaj

  Përshkruani projektin tuaj

  Postoni njё projekt, duke pёrshkruar çfarë ju duhet në mënyrë sa më të hollësishme. Brenda pak minutash do të merrni oferta nga freelancer të gatshëm për të punuar në punën tuaj.

 2. Gjeni profesionistin freelancer

  Gjeni profesionistin freelancer

  Gjeni profesionistin më të mirë freelancer për punën tuaj duke biseduar me ta në çat, parë portofolet e tyre, dhe duke lexuar përshtypjet nga punët e tyre të mëparshme. Gjetja e atij që ju përshtatet më shumë është e thjeshtë.

 3. Paguani të sigurt

  Paguani të sigurt

  Pay securely through Freelancer’s Milestone Payment system. Simply create payments for project milestones, and only release the funds when you are 100% satisfied with the work completed.

27.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
13.6Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla deri te sipërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrjësit deri te bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

 • Qetësi

  Payments for work milestones are securely held by Freelancer, so you only release funds when you are 100% satisfied.

 • Miliona Freelancer

  Do të merrni propozime nga një det profesionistësh të talentuar freelancer brenda pak sekondash.

 • Administrim i Thjeshtë

  Administroni statusin e projektit nëpërmjet çatit dhe aplikacioneve celulare.

 • Ndihma 24/7

  Ndihuni të sigurt me agjentët tanë të ndihmës, të disponueshëm 24/7 për t'ju ndihmuar me gjithçka që ju duhet.

Po kërkoni të punoni si freelancer?