Punësoni Learning Consultants

Whether it's for work, school, or you simply want to upskill, get a free quote from a tutor today.

Nuk kërkohet kartë krediti
Profile Picture
orlan12fish
Learning Consultant
10 USD / orë
Profile Picture
arminkessler
Learning Consultant
10 USD / orë
Profile Picture
navyasinghal
Learning Consultant
8 USD / orë
  • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është Arsimim & Kurse ?

Education is considered by many to be an essential right, even by the United Nations. In modern times, education is increasingly available, as more information is available for free than in any other time in history.

Punësoni Learning Consultants

A learning consultant can do wonders for you, as learning is essential to mastering countless skills and trades to further your position in life. Find a learning consultant that can meet your needs today at Freelancer.com.

Si Funksionon Freelancer

  1. Përshkruani projektin tuaj

    Përshkruani projektin tuaj

    Postoni një projekt, duke përshkruar çfarë ju duhet në mënyrë sa më të hollësishme. Brenda pak minutash do të merrni oferta nga profesionistë freelancer të gatshëm për të punuar në punën tuaj.

  2. Gjeni profesionistin freelancer

    Gjeni profesionistin freelancer

    Gjeni profesionistin më të mirë freelancer për punën tuaj duke biseduar me ta në çat, parë portofolet e tyre, dhe duke lexuar përshtypjet nga punët e tyre të mëparshme. Gjetja e atij që ju përshtatet më shumë është e thjeshtë.

  3. Paguani të sigurt

    Paguani të sigurt

    Paguani në mënyrë të sigurt nëpërmjet sistemit të Pagesave Milestone në Freelancer. Thjesht krijoni pagesat për milestonet e projektit, dhe lëshoni fondet vetëm kur të jeni 100% të kënaqur me punën e kryer.

31.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
15.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla deri te sipërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrjësit deri te bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

  • Qetësi
    Pagesat për milestonet e punës ruhen në mënyrë të sigurt nga Freelancer, kështu ju lëshoni fondet vetëm kur të jeni 100% të kënaqur.
  • Miliona Freelancer
    Do të merrni propozime nga një det profesionistësh të talentuar freelancer brenda pak sekondash.
  • Administrim i Thjeshtë
    Administroni statusin e projektit nëpërmjet çatit dhe aplikacioneve celulare.
  • Ndihma 24/7
    Ndihuni të sigurt me agjentët tanë të ndihmës, të disponueshëm 24/7 për t'ju ndihmuar me gjithçka që ju duhet.

Po kërkoni të punoni si profesionist freelancer?