Punësoni a Windows 8 Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal H. Foto
Nihal H.
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

50.7Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.5Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Windows 8 Developer në Freelancer

Windows 8 is a personal computer operating system developed by Microsoft as part of the Windows NT family of operating systems. Windows 8 introduced major changes to the operating system's platform and user interface to improve its user experience on tablets. In particular, these changes included a touch-optimized Windows shell based on Microsoft's "Metro" design language, the Start screen (which displays programs and dynamically updated content on a grid of tiles), a new platform for developing "apps" with an emphasis on touchscreen input, integration with online services (including the ability to synchronize apps and settings between devices), and Windows Store, an online store for downloading and purchasing new software. A fundamental shift in the way Windows usually works, Windows 8 is technological breakthrough. The modern and streamline interface is far more touchscreen-orientated for use on tablets as well as traditional PCs.

If you are looking for an expert to assist you in your Windows 8 related needs, the developer you seek may already be part of a network of over 19.3 million skilled freelancers from all around the world. Freelancer.com brings together highly skilled talent, available on a global scale, and connects them to clients just like you. Working with talented individuals who are passionate about their work is imperative to keeping up with the competitive nature of our modern economy. Whatever your project may require, Freelancer.com can connect you to a community of freelancers ready and willing to assist you.

Connect to the Freelancer community now by simply posting your project and receive competitive bids from developers all around the world, in minutes, for free. We have experts representing every technical, professional and creative field, providing a full range of solutions. You have the chance to post the unique specifications of your project. Plan out the corresponding budget and timeline and virtually create the opportunity to employ the perfect developer. Browse freelancer profiles, chat in real time, and compare prospective developers with ease.

On Freelancer.com, efficiency and convenience is key to the system. Communicate with freelancers from anywhere in world through the Desktop App. The mobile app allows for easy messaging on-the go.

Hiring a Windows 8 developer from Freelancer.com will give you the services of a professional that you can avail of on a per-project basis, allowing for flexibility and ease on both sides. Avail of all the skills and work ethic needed for your project with no commitment of permanent employment.

Compensation is safe and customizable with the Milestone Payment system. You may choose to release payments according to a schedule of goals you set or choose to pay only on completion. This is customizable between you and your freelancer. Should you encounter any problems, the representatives are available 24/7 to assist you.

Whatever your Windows 8 needs may, Freelancer.com can connect you to the highly-skilled developers from all around the world and help make the duration of your project an easy and convenient experience. Post your project on Freelancer.com and change the way you get work done!

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Windows 8 Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas