Punësoni a node.js Developer

Hire a top-notch Node.js expert for the ultimate business server management services.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a node.js Developer në Freelancer

Node.js is an open-source, cross-platform runtime environment used to support & develop server-side web applications. Many of the basic modules of Node.js are written in JavaScript, and developers can write new modules in JavaScript.

Node.js was developed by IT expert Ryan Dahl in 2009, and the latest version available to developers is v0.10.36. The Node.js runs on OS X, Microsoft Windows, and Linux.

Following are some of the important features that make Node.js the first choice of software for both business and software architects.

 • All APIs of Node.js library are non-blocking which means the server never waits for an API to return data.
 • The server moves to the next API after calling it, and a notification mechanism of Events of Node.js helps the server to get a response from the previous API call.
 • The Node.js library is very fast in code execution.
 • The program is highly scalable - Node.js uses a single threaded model with event looping.
 • Node.js uses a single threaded program and the same program can provide service to a much larger number of requests than traditional servers like Apache HTTP Server.
 • Applications never buffer any data. These applications simply output the data in chunks.

Why your business needs Node.js:

 • Reduces the size of your application and the complexity and chance of bugs.
 • JavaScript is the language of choice for computers around the world, and Node.js is pivotal in this area.
 • The JavaScript language is super fast and has an even loop with allows programs within the language to run in sync.

If you’re a business owner looking to find an experienced Node.js developer the best place to get started when evaluating a candidate is their open source portfolio or asking for a range of examples of past projects as well as a contact to discuss their experience with. Freelance Node.js developers are available across the world due to the international nature and demand for the program, allowing business owners to tap into a global bank of talented developers.

Be clear when looking for a freelancer about exactly what you need to be done and always provide a clear brief to set your expectations on experience and technical understanding.

There are many database options for Node.js applications, and you should make sure your candidate is familiar with them.

Ask your IT team to develop a list of experience and mandatory knowledge and ensure your candidate has this experience before awarding the freelance project to them. Doing your research and spending the time to quantify freelancer applications will ensure the person they select is the best person for the job.

Engaging a freelance Node.js developer is an innovative way to streamline your IT needs for your business and allows you to bring in talented IT specialists as needed from remote locations.

Technicians can work online when your team is away from the office or after hours, so your business experiences no downtime.

If you’re looking for a freelance developer by the hour or your project, view the extensive range of talented IT developers on Freelancer.com today.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për node.js Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas