Punësoni an Open Cart Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.3Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi an Open Cart Developer në Freelancer

OpenCart is a free open source ecommerce store management system created for online merchants. Developed in 1998, the system is PHP-based and uses a MySQL database and HTML components and provides an “out of the box” shopping cart solution.

The system offers an extensive range of plugins, increased efficiency and easy customization for ecommerce users. The system is built for ease of use and is created around the Model-View-Controller framework.

One of the unique benefits of OpenCart is the ability to allow a range of different languages and currencies to exist on the same website. This allows for a global shopping cart experience without the need for online business owners to create a number of websites based on the countries and currencies they are targeting.

The software is currently available as a legacy version (1.5.6.4) and also in 2.0.3.1 version, both versions have the core features however the latest version has updated admin interface functions and a built-in responsive theme.

Features of OpenCart include:

 • Easy to install - the software requires a MySQLi database, PHP version 5.3 or higher. Once set up by a developer, the software is customizable and ready to go.
 • Customised store - users can customer the online store with basic details including weight classes for products, SEO details, mail, theme and a range of other features.
 • Multiple languages and currencies - the program allows customers to select their language and currency as well as multi-store functionality.
 • Cost effective - OpenCart suits a start-up’s budget and is available for a flat annual fee.
 • Compare attributes - the software allows users to filter products by criteria and compare.
 • User reviews - users can add reviews for products which can be shown on the website.
 • SEO functions  - product information can be used to set up a SEO title, keyword, and description.
 • Secure payment - the software offers secure payment modules for online payment and over 20 payment gateway options.
 • Multiple shipping methods - over eight shipping methods to suit all clients’ needs.

For businesses looking to take the plunge into an online shopping world, OpenCart is a secure and easy to use the program, which offers a range of features and functionality for e-commerce including unlimited categories and products. 

If your business is looking to install OpenCart for your online shopping cart, consider engaging an OpenCart developer to set up, install and test the software to ensure your website offers a seamless shopping experience.

Expert OpenCart experts understand the complexities of installing OpenCart and can set up a template, upload products and ensure your settings are all in place without timely delays. OpenCart experts can help train you and your team to use the program and provide support and ongoing maintenance as required.

If you’re looking for a freelancer OpenCart expert log onto Freelancer.com today to find a range of professional and experienced developers who are ready to work on your project.

Visit Freelancer.com and view the extensive range of developers and view feedback, review profiles and engage the services of a freelancer who can help you create the perfect shopping cart experience for your customers.


 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Open Cart Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas