Punësoni a Paytrace Developer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

57.4Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.0Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Paytrace Developer në Freelancer

Paytrace is a payment processing company online that offers merchants a secure and efficient way to accepts credit card payments. It accepts all the major credit cards and processes payments in US dollars and supports point of sale transactions as well as transactions made on e-commerce sites, mobile phones, through the mail and others. The plugin supports regular payments for products as well as advance payments, subscriptions and it provides for refunds.

Paytrace can make a tremendous difference to your business and take you to a completely different level with regards to security and efficiency of payments made by customers. However, if you are planning to integrate it into your business, you will require an expert to help you with development and support.

A professional can make a huge difference to the way a product is set up and implemented for a business. Here are some of the benefits that you will get from hiring an expert :

 • Development of payment processing across platforms ( support for mobile applications, websites)

 • Ensuring that security measures are put in place in order to protect customers as well as the business

 • Software updates to support other payment methods or changes like the use of EMV cards

 • Handling troubleshooting with regards to payment problems faced by customers or processing problems faced by the business

If you are hiring an expert, you may only need them for initial support and after that you would probably require help only when necessary. So instead of hiring someone permanently, it is far better to hire a freelancer.

With a freelancer, you will pay them only for the services that are provided to you and you won’t need to worry about paying out an extra salary every month. While major work like the set-up may require someone with a lot of experience, for troubleshooting you could probably just get help from someone with less experience and is familiar with the problem. So when you use a freelancer, you can hire the person based on their skill set and experience based on the needs of the job.

To get in touch with the best freelancers all over the world, visit Freelancer.com. Hiring a freelance Paytrace expert via Freelancer offers a wide range of benefits to employers and can often be a lower rate than traditional experts who are employed on a full time basis.

If you’re looking for a solution for your Paytrace needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Zhvillues për Paytrace Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas