Punësoni a Periscope Expert

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content Picture
WEBSRANKER Picture
WEBSRANKER
SEO, Web Development Experts
Create content for a blog & improve website SEO to drive organic traffic. Great for beginners looking to get traffic for the first time.
Grow Organic Traffic Through Technical SEO and Creating Content
$127 USD
Run an Email Marketing Campaign Picture
Weblance Picture
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Design a Brochure for an Interior Design Agency Picture
Md. Gulzar R. Picture
Md. Gulzar R.
Digital Designer
Beautiful brochure for interior design agency to communicate their experience & aesthetic taste. Position yourself as an expert to win more clients and support premium prices.
Design a Brochure for an Interior Design Agency
$50 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

46.3Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
18.3Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Amazing SEO work with superb articles and target keywords.

If you're looking for a SEO expert you'll find people like Rekha to help you accomplish your needs.

WEBSRANKER
SEO Expert
$15 USD/hour
SEO marketing / site optimization
USD $90

Hiring a Periscope Expert on Freelancer

Interested in watching the sunrise in the Grand Canyon or watch the news unravel live in Paris? Periscope is a live video streaming app for iOS and Android that was created by developers Kayvon Beykpour and Joe Bernstein and then sold to Twitter in 2015 before it was publically launched.

Periscope allows users to broadcast whatever the user is seeing and hearing live across the web. The app is integrated with Twitter, which lets users enjoy instant updates when a new stream is live via notifications.

The app has over 10 million users and in December 2015 Apple named Periscope as the iPhone App of the Year. The app’s latest release allows users added functionality with a live streaming option directly through GoPro.

Periscopes features include:

 • Option to tweet out a link to livestream your scope session - with the added option to make the video public or viewable by individual users.
 • Comment in real time - users and followers can ask questions and comment in real time and can even send requests for the user to show them other vision as it happens.
 • LBB - scopes can be set up to be limited by broadcaster (LBB), which doesn’t allow comments to be made by viewers.
 • Viewers can react to scopes - viewers can ‘heart’ the broadcaster’s scope similar to Facebook’s like system.
 • Archived footage - enjoy the ability to flip back through footage and review the videos you have streamed in the past.

Businesses can use Periscope in a range of unique ways including:

 • Customer support - customers, can save videos and send to customer service departments to view and review.
 • Product demonstrations - used as a sales and marketing tool, Periscope can boost engagement and sales.
 • Customer feedback - customers can share videos with them using a product and sharing customer feedback.
 • Breaking company news - if you have a company announcement Periscope is an excellent way to share news, and with the added feature of being able to receive questions live, you can answer questions live.

If you’re looking to engage with your followers or audience using Periscope is a fantastic way to engage in a live streaming environment to share up to the minute information with your followers.

Periscope experts can be engaged to set up, record and answer any live questions with your audience and create unique content that resonates with users.

A modern engagement tool, Periscope provides the ultimate power to individuals and business allowing live video streaming functionality via Smartphones.

Ensuring content and videography style is king to attract followers and get noticed on the Periscope platform. Freelance Periscope experts are available to create and share content on your company’s behalf. Log onto Freelancer.com to view the range of Periscope experts who are ready to capture content and share with your audience in an appealing way.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë për Periscope Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas