Hire a Photoshop Designer

Na thoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe bisedoni në çat me ta.

No credit card required
Profile Picture
theDesignerz
Photoshop Designer
25 USD / hour
Profile Picture
DezineGeek
Photoshop Designer
25 USD / hour
Profile Picture
stefanprodanovic
Photoshop Designer
40 USD / hour
 • AS USED BY

How Freelancer Works

 1. Describe your project

  Describe your project

  Postoni njё projekt, duke pёrshkruar çfarë ju duhet në mënyrë sa më të hollësishme. Brenda pak minutash do të merrni oferta nga profesionistë freelancer të gatshëm për të punuar në punën tuaj.

 2. Find your freelancer

  Find your freelancer

  Gjeni profesionistin më të mirë freelancer për punën tuaj duke biseduar me ta në çat, duke parë portofolet e tyre, dhe duke lexuar përshtypjet nga punët e mëparshme. Gjetja e atij që ju përshtatet më shumë është e thjeshtë.

 3. Pay with confidence

  Pay with confidence

  Paguani në mënyrë të sigurt nëpërmjet sistemit të Pagesave Milestone të Freelancer. Thjesht krijoni pagesat për milestonet e projektit, dhe lëshoni fondet vetëm kur të jeni 100% të kënaqur me punën e kryer.

26.9M
REGISTERED USERS
13.2M
TOTAL JOBS POSTED

The World's Largest Marketplace

Millions of users, from small businesses to large enterprises, entrepreneurs to startups, use Freelancer to turn their ideas into reality.

 • Peace of Mind

  Pagesat për milestonet e punës ruhen në mënyrë të sigurt nga Freelancer, kështu ju lëshoni fondet vetëm kur të jeni 100% të kënaqur.

 • Millions of Freelancers

  You'll receive proposals from our talented pool of freelancers within seconds.

 • Easy Management

  Administroni statusin e projektit nëpërmjet çatit dhe aplikacioneve celulare.

 • 24/7 Support

  Feel secure with our support agents available 24/7 to help you with anything you need.

Looking to work as a freelancer?