Punësoni një PHP Developer

Punësoni profesionistët më të mirë Zhvillues PHP me njё kosto shumё tё ulёt. Nga njё rregullim i thjeshtё kodi/skripti pёr 10$ tek punë më të mëdha si programimi php freelance. Asnjё punё nuk ёshtё shumё e madhe apo shumё e vogёl.

Profile Picture
akash9958
PHP Developer
25 USD / orë
Profile Picture
tretanz
PHP Developer
30 USD / orë
Profile Picture
TenStar718
PHP Developer
50 USD / orë
 • SIÇ PËRDORET NGA

Çfarë është PHP?

PHP është një gjuhë programimi e përdorur shpesh në zhvillim uebi. Ajo përdoret për të ndërtuar platforma të zakonshme e-tregëtie si Wordpress, Joomba, Magento, Zencart dhe Drupal.

Punësoni një PHP Developer

Në Freelancer.com ju mund të punësoni një profesionist freelancer për të ndërtuar një uebsajt, dyqan online ose softuer, ose për të mbajtur një kod ekzistues ose migruar në një platformë të re.. e të tjera!

Si funksionon Freelancer.com

Freelancer.com është tregu më i madh në botë i punës freelance dhe me konkurim

 1. Post a project

  Postoni një projekt

  Postoni projektin dhe merrni oferta nga profesionistë freelancer brenda pak sekondash.

 2. Hire a freelancer

  Punësoni një profesionist freelancer

  Sistemi ynë i reputacionit do t'jua lehtësojë gjetjen e profesionistit të pёrkryer freelancer për punën tuaj.

 3. Pay when happy

  Paguani kur të jeni të kënaqur

  Është mënyra më e thjeshtë, ekonomike, dhe e sigurt për të kryer një punë online.

24.8m
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
12.2m
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA

Tregu më i madh në botë i shërbimeve online

Miliona biznese të vogla, biznese të reja, konsumatorë, dhe sipërmarrje të mëdha përdorin Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

 • Ndihma 24/7

  Përditësimi është i thjeshtë nëpërmjet çatit në kohë reale, me ndihmën 24/7, kohëmatësin dhe aplikacionet celulare

 • Siguria

  Lёshoni pagesёn vetёm kur tё jeni 100% tё kёnaqur me punёn e kryer

 • Oferta Falas

  Do të merrni oferta pa asnjë detyrim nga profesionistët tanë të talentuar freelancer brenda pak sekondash.

 • Mesazhet

  Bisedoni në çat falas, shfletoni shembuj tё punёve tё mёparshme

Po kërkoni të punoni si freelancer?