Punësoni a Prezi Editor

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

63.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
22.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi a Prezi Editor në Freelancer

Prezi’s cloud-based presentation capabilities make it the perfect presentation tool for creating innovative presentations that are sure to impress.

The clever software revolutionized the market when it was released in 2009 due to its clever zooming interface tool, which allows users to zoom in and zoom out of the presentation and navigate their own journey through the presentation.

Much like the age old ‘choose your own adventure’ books, Prezi truly is the most modern media for presentations and enables users to navigate through presentations within a 2D or parallax 3D on the Z-axis.

The software is an effective communication tool and promotes the ability to engage in visual storytelling and conversational presenting that engages with audiences and can be altered to suit the audience's reaction.

The Prezi software suite allows users an enhanced ability to collaborate and view presentations, whether it is by desktop, iPad or the Prezi app. Up to ten people can co-edit a presentation and show the edits in real time.

Basic features of the software include infinite canvas, image editing, re-usable templates, offline presenting capabilities, privacy control and a range of file types.

Prezi can be used for a wide variety of purposes include:

Business and conferences

Prezi allows far better visual capabilities than traditional PowerPoint presentations and via the Prezi online platform, regardless of where you are in the world you can edit and present via a handy web link. No more issues with files, USB’s, Prezi is available instantly via the web.

Education

High schools and universities are using Prezi to collaborate and present knowledge in a new and innovative way. With the prevalence of eLearning and edutainment, Prezi provides the digital element that engages with students of all ages.      

Information visualization

Media outlets and information providers are using Prezi to present information in new and innovative ways. Maps, data and info graphics are displayed in unique and interactive formats on Prezi, enhancing usability and offering an interactive option for consumers.

Prezi has a variety of features that make it an approachable tool to create dynamic presentations.

Benefits of Prezi:

 • Share information online
 • Prezi is free for students
 • Make your presentations public for anyone to watch
 • More engaging than PowerPoint or Keynote
 • Creative with zoom functionality
 • Accessible via the Internet allowing easy access wherever you are

Prezi allow presenters to pitch ideas or present on the go with Cloud-syncing ensuring users always have the latest version.

It’s difficult to be an expert at all presentation software, engaging a professional Prezi creator allows you to experience all the benefits of having an innovative presentation for your next conference, without the challenges of learning a new program from scratch.

If you’re not up to speed with creating presentations using Prezi, consider engaging an experienced freelancer who can create a winning Prezi for your next project.

Freelancers work on hourly rates or fixed project rates to suit your budget, and you can select from thousands of Prezi professionals to create your presentation via Freelancer.com.

Log on now and find the perfect Prezi freelancer and make your next presentation one to remember.

 

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Redaktorё Prezi Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas