Punësoni a RWD Expert

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Foto
Rakesh C. Foto
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Foto
Harijith S. Foto
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal H. Foto
Nihal H.
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

50.7Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.5Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Punësimi a RWD Expert në Freelancer

Responsive Web Design (RWD) is an approach to web design that is used to develop websites that provide an optimal viewing experience on mobile devices of all kinds. With the rise in mobile devices being a way that consumers, students, professionals, and so many other members of the populace have begun to access the internet, responsive web designs are more in-demand than ever before. It is estimated that at least half of all web traffic is now coming from a mobile device such as a smartphone or tablet.

Those that access a website from a home computer often will want to revisit a site while on the go. Businesses that are lacking a mobile site are only hampering their ability to reach an entire crowd of consumers and the potential for repeat clients. A site that is designed with a responsive web design adapts to the viewing environment of a device by using fluid, proportion-based grids, rather than static units like pixels or points. This method allows for websites to be viewed on smaller screens with minimal need to resize elements on the page. Text, layouts, and the core navigation of the site also respond to the changes in screen sizes.

Below are a few more reasons that websites, especially those owned by businesses, should seek the assistance of a developer with expert experience in responsive web design.

 • Websites that have a mobile version of their site available rank higher in search engines, so much so that at one point in 2015, Google announced what they referred to as “Mobilegeddon”.

 • From an analytics standpoint, for those wishing to extend their reach a mobile-friendly site is a necessity. While it might be the same visitor using a desktop and mobile device, case studies have shown that behaviors tend to be different across devices.

 • A staggering 91% of mobile web browsing is for the purpose of using social media. Having a site that is made from a responsive web design and, optimized for all types of mobile devices, and that contains social media sharing buttons will gain an excessive amount more followers, subscribers, and consumers than that of their competitors not having a mobile-friendly site.

If you’re looking for a solution for your responsive needs or if you are looking to trial a freelancer to see if they provide the levels of expertise you are looking for, using a platform such as Freelancer.com is a fantastic option.

Simply log onto the Freelancer.com website and search through a bank of talented freelancers who are willing and able to provide their services to you for your project. Visit Freelancer.com today to post your responsive web design project and gain access to a variety of developers with expertise in mobile-optimization.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë pёr RWD Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas