Punësoni a SAN Engineer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla te sipërmarrjet e mëdha, sipërmarrësit dhe bizneset e reja, përdorin Freelancer për t'i bërë idetë realitet.

62.1Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
21.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a SAN Engineer në Freelancer

A Storage Area Network, or SAN, represents a group of computers and various storage devices, which have the task to store and protect your data. A Storage Area Network uses two types of protocols to change the location of the data over a network and store them on disk drives or in blocks. This network of storage devices is usually not accessible to other devices through the Local Area Network (LAN). Additionally, Storage Area Networks are usually used to upgrade storage devices like optical jukeboxes, disk arrays or tape libraries. The devices of Storage Area network are usually connected closely in a room, but to make things better, they can also be connected over long distances. This is particularly important and useful if you want to have this kind of network in a large company.

What Are The Benefits of SAN?

There are so many benefits of using this way of storing your data, so take a look at the list below:

 • Flexibility, since there is no need to move the storage devices and plug or unplug their cables
 • Booting the servers from the SAN itself, which can make easier to replace the one that don’t work well
 • An efficient recovery process, because a Storage Area Network can reach distant location with a secondary storage

What Are The Networks a SAN Can Use?

 • ATA over Ethernet (AoE), mapping of ATA over Ethernet
 • HyperSCSI, mapping of SCSI over Ethernet
 • ESCON over Fibre Channel (FICON)
 • iFCP[4] or SANoIP[5] mapping of FCP over IP
 • iSCSI, mapping of SCSI over TCP/IP
 • iSCSI Extensions for RDMA (iSER)
 • Fibre Channel Protocol (FCP), the most prominent one, is a mapping of SCSI over Fibre Channel
 • Fibre Channel over Ethernet (FCoE)

If you hire a Storage Area Network expert, here are some of the tasks that can be done:

 • Deploying the servers
 • Picking right ISP to host the servers
 • Helping with Yearly Maintenance
 • Helping with Datacenter Cost

Freelancer.com has been up and running since 2009 and serves as one of the biggest hiring platforms to many. Numerous small as well as big projects have been accomplished due to the professional assistance and service that freelancers provide to those who hire them.

Finally, there is the question of hiring a Storage Area Network Expert on Freelancer. Apart from choosing the best one among a great number of them, you are also able to look for this person in the whole world; you are not limited to your local area. Furthermore, you are not required to pay immediately, but you can make your payment after you make sure that the job has been done appropriately. Additionally, you can organize a contest for your project and decide on the best one from a couple of them. 

Post a project today to find the perfect SAN expert for your project! 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidh punonjës të pavarur

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguaj në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierë SAN Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas