Punësoni a Storyboard Artist

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Picture
Rakesh C. Picture
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Picture
Harijith S. Picture
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Picture
Nihal H. Picture
Nihal H.
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

44.5Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
17.9Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Hiring a Storyboard Artist on Freelancer

Every film starts with a vision. And to make that vision a reality, you need a plan.

In the production of films, ads, and animated features, taking a story and bringing it to life doesn’t begin at filming or at animating. It begins with laying out that story, and breaking it down piece-by-piece, and deciding the specifics of what you want your audience to see when they look at the screen.

And that’s what a great storyboard artist does best.

Storyboard artists draw out the specific shots that need to be taken throughout the production of a piece. They set up the angles, the timing, and which telltale details are laid out when. They help you by taking your vision, your story, and your characters, and giving them a path to guide them along.

There are many storyboard artists out there, and many of them may be working full-time jobs at production companies. And to find the others, you may have to go through various online portfolios of various artists, call them, and set up meetings with them. You will have to spend time, effort, and money before you can find the right person, and hire them.

Freelancer.com takes away all the stress from the hiring process, so you can focus all that time, money, and effort on your creative process instead. Signing up is quick, free, and easy. It only takes a couple of seconds to fill in your details, and then you can immediately post your first project.

You can state the specifications of your project, what level of skill you need of your storyboard artist, what kind of film you intend to produce, and how much you are willing to pay. Within minutes, storyboard artists from all over the world can see your post, and talk to you directly about the project in real time. It’s that simple!

If you’re out to look for anything specific, you can go through the freelancer directory. You can search for specific skillsets, languages they know to speak, or even where they are located. In each profile, you’ll be able to see how much they are typically paid for similar projects, and how many storyboard projects they have previously completed.

You’ll also be able to find out whether their previous employers were happy with their performance or not, through the reviews and star-ratings that are available on their profile. Only release a payment when you're 100% satisfied with the final product.

With Freelancer.com, it’s easier and faster for you to find the right storyboard artist to help you:

 • Lay out the shots for your company’s new TV advertisement
 • Set the timing for your next animation project
 • Create the storyboard for the pilot episode of your new cartoon
 • Plan the scenes for your new movie

The people need your story to come to life through film. So don’t let the difficulties of the hiring process slow you down. Join Freelancer.com today, and get the right storyboard artist to help take your vision onto the screen. 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Storyboard Artists Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas