Punësoni a Subversion Professional

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Nxt Gen Art Technologies Foto
Nxt Gen Art Technologies
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

49.9Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.3Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Subversion Professional në Freelancer

Apache Subversion or SVN is a free software that provides software versioning along with a revision control system. It is mainly used to keep a record of all files and data, from web pages to source code and other documentation.

This is an excellent tool that small businesses use to keep track of all revisions that are made to every document as well as have a detailed history of every change that is made during development. This software is very similar to CVS (Concurrent Versions System) and it has a lot of similar features.

While Apache Subversion can be great for your business because it will help you store all your important information with ease, it can be difficult to understand and use. Instead of trying to figure it out on your own, it is advisable to hire someone who is familiar with the software and has a lot of experience with installing and implementing it.

An expert in the field will help set it up and ensure that everything is running smoothly so that you can concentrate on the rest of your business while all your historical data gets stored properly.

When you hire a professional, you can let them take care of all of this and more:

 • Get various directories versioned just like files, from the beginning of a project till the end

 • Get operations such as renaming, copying and deleting of information versioned

 • Have files locked when they cannot be merged

 • Retain access to a detailed log of all changes that take place of every file that is being evolved and developed.

If you want to hire an expert in subversion for a particular project, you should look at hiring a freelancer. Freelancers are great options for those who need a special skill set for a particular job or project. They have the necessary expertise and work with you only for the duration of the project so you don’t need to worry about hiring a new employee on to a regular payroll. Very often, you will just need to communicate with them via email and they will complete the work given and send it to you.

Hiring a freelancer can be difficult if you don’t know people connected to the field required for the job. So for example, you may have a business that focuses on selling a certain product and you may suddenly require a developer to incorporate subversion for storing data. So if you don’t know people who are in this line of work, finding a freelancer could be difficult. That’s where Freelancer.com can fill the gap.

All you need to do is sign up and you can post the job requirements. This website has thousands of members who specialize in various fields. When they view the job, they can apply if they are interested and you can then talk to them and hire them if you like their work. This enables you to get in touch with professionals in different areas of work.

Get on to Freelancer.com today and start looking for an expert in subversion who will help your business grow.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Profesionistë për Subversion Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas