Punësoni a Textile Engineer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

53.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
20.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Textile Engineer në Freelancer

From the shirts on your backs to the sheets on your beds, textiles are everywhere and are in every part of everyone’s lives.Textiles can even be found in your speakers, in the lining of your books, on the walls of soundproof studios, and even in prosthetics and artificial organs.

As you can imagine, the manufacturing of textiles is definitely a heavy duty job that works on a massive scale.

Textile engineers make this entire operation possible. They maintain and manage plants that produce these materials from fibrous sources. They also develop the technology necessary at every part of the stage, from coming up with new kinds of textiles, to the machines that can build them.

Finding the right professional to work on your next project may prove to be difficult without having to go through firms, agencies, and middlemen that could take weeks of screening and unnecessary additional fees.

Freelancer is here to help you untangle the mess so you can skip out on the knots in the hiring process. Posting a project is hassle-free, and not to mention, free of charge. Just write down your specifications, the necessary skills you require, and you can set a fixed price for the project, or an hourly rate. You can even let the candidates bid for a price to make sure you’ve got the best deal in the market.

Within minutes of posting, you can already see the proposals coming in. You can compare their credentials, ratings and reviews from previous employers, as well as how much they’ve already earned in past projects on Freelancer with similar skills.

You can also browse through the platform’s vast directory of engineers and talk to the ones that are already online in real time, no matter where they are in the world, so you can immediately get the answers you need.

You can ask them if they have previous experience with the specific project that you have.

With Freelancer, it’s easy to find a capable professional that can help you with:

 • Building and implementation of manufacturing processes
 • Setting quality control operations and studies
 • Planning, designing, and constructing your new textile manufacturing plant
 • Managing and optimizing process flow
 • Innovating on new textiles and production

The expertise of these engineers for such a specialized field is built upon years of study and hard work, and having one on your team that knows how to do the job just right is essential for your path to success in the textile manufacturing industry.

Whether you’re developing research on textiles to make them stronger, more durable, and more affordable to produce, or if you’re looking into the use of new materials like different plant fibers or recyclable materials in place of a traditional medium, or you want to find an expert to help you manage a new plant you are setting up, you are certain to find the right engineer with the necessary know-how on Freelancer.com.

So get started! Hire a Textile Engineer with Freelancer today, and get connected with the right professional that knows how to help you make your mark in the Textile Manufacturing Industry.

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Inxhinierë tekstilesh Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas