Punësoni a Tiler

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Run an Email Marketing Campaign Foto
Weblance Foto
Weblance
Email Marketing Experts
Launch email marketing campaigns to make businesses to register on the website. Perfect of any company that has a great email list but isn't sure how to get value from having it.
Run an Email Marketing Campaign
$114 USD
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights" Foto
Sanjit Kumar P. Foto
Sanjit Kumar P.
Content Writer & Social Media Marketer
Content on trending topics that's ready to promote on social media. A great way to become part of the conversation.
Write an Article About "Harnessing your Analytics Insights"
$50 USD
Design an App Mockup Foto
Nihal Graphics Foto
Nihal Graphics
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

53.2Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
20.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Tiler në Freelancer

Looking for labor workers does not have to be stressful. If you are looking at renovating your kitchen or putting new tiles for your restaurant, Freelancer.com is the right place to look for the right person. Sometimes, there are hesitations that might come from hiring a local tiler because they might unknowingly make mistakes that would alter the final presentation but with Freelancer.com, only the best Tilers are provided to you. Expose yourself to those who are as passionate as you when it comes to your projects and your ideas. Our freelancers posses good practical skills and patience in seeing through the job that has been offered to them; regardless the amount of work that must be exerted. Knowing how to follow designs is also a much-needed skill for tilers and we have only the best to offer.

Accuracy is another needed skill to become a good tiler. Measuring the space and calculating the cost of the materials are valuable especially when there is a budget limit for the project. Having contractors can prove to be more expensive compared to hiring freelancers from Freelancer.com. Let us help you maximize your resources without having to go through all the rigorous process of finding a contractor. It is safe and easy to look for the best tiler on Freelancer.com. Post your project details on Freelancer.com for absolutely free and you will find the best local tilers, who will be bidding for your project in no time. Many are more than eager to assist you with your tiling needs and are looking forward to working with clients who only want the best. We have a competitive pool of tilers in your local area, which means that only the best quality of work can be expected from them.

Expert freelance tilers can tackle any of your needs such as:

 • Marking an area and estimating needed tiles and adhesive
 • Setting out
 • Cutting tiles to fit the area
 • Preparing surfaces for leveling
 • Fixing tiles
 • Applying grout

Let an expert freelance tiler know exactly what you need to accomplish or the assistance that you would need for a fraction of the cost. Hiring freelancers can start at $30 and may vary depending upon the weight of the workload. Payments are given only when you are satisfied with the accomplished work. Not only are our freelancers skilled but also they are artistic for they are able to follow design patterns and accuracy. Our freelancers possess a creative flair and a good eye for designs, which can increase the possibility of coming out with the best project.

Outsource freelancers from Freelancers.com and choose the right freelancer to achieve your goals for your project. Watch as your ideas come to life with our hardworking and talented freelancers readily available to you wherever you may be in the world. Share your vision and with our freelancers and be impressed with the quality of work that they produce. Whether it be a kitchen, a bedroom, or your new business that needs tiling, Freelancer.com can ensure that it will be the best tiling you will see. Post a project and get connected to an expert tiler in your local area! 

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë pllakash Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas