Punësoni a User Interface Designer

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Create Minimalist Icons for a Website Picture
Rakesh C. Picture
Rakesh C.
Graphic Designer
Minimalism design style svg icon set for existing website hosted by the employer. This icon set invites users to register for free as part of the unique onboarding experience.
Create Minimalist Icons for a Website
$100 USD
Design the Architecture Style of a House Picture
Harijith S. Picture
Harijith S.
Architecture Explorer and Enterpreneuer
Sleek and modern architectural design from sample house plans with a unique local flair. The perfect way to build out your vision before your next renovation.
Design the Architecture Style of a House
$38 USD
Design an App Mockup Picture
Nihal H. Picture
Nihal H.
UX/UI Designer
Energetic and attention-grabbing mobile app designs for a delivery service including map view, contact details, and order details.
Design an App Mockup
$78 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

45.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
18.1Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Paula's design work was incredibly detail oriented and she was hyper responsive to our evolving needs.

If you're looking for a talented graphic designer you'll find people like Paula to help you accomplish your needs.

Paula Daniela M.
Graphic Designer
$60 USD/hour
Design Conference Image
USD $70

Hiring a User Interface Designer on Freelancer

User Interface Design is the creation of a system to facilitate the interaction between humans and a machine. This interaction allows effective control of the machine from the human end. User interface (UI) is primarily used for operations with heavy machinery operator controls, computer operating systems, hand tools and process controls. An expert in user interface design is able to create an information device to effectively interact with human commands.  Freelance.com can help you find an expert UI designer who can help you create the mechanical commands you need.

So what does a UI designer do? Primarily they are in charge of designing each screen, page or mechanism with which a user interacts. Professionals in UI design are particular with how the product is laid out. They must ensure that there the layout and structure of the product is visually communicated in a clear and logical way. This includes their expectation to define behaviours such as how to display error or warning states when there is a malfunction with the product and make communication between user and machine clear.

Hiring an expert UI designer via Freelancer.com helps an employer find a committed individual with experience in the technicalities of a computer. Through the knowledge required by a professional UI designer your digital desires can be clearly represented. Via Freelancer.com, employers have access to a range of experts who have the time and information to dedicate to their cause.

An expert UI designer has the knowledge in the varying designs required for mechanical interaction as well as the layout of the product. The key skills of a professional coder include:

Visual techniques - An expert designer with UI has an eye for creative detail and has mastered artistic tools and crafts such as photoshop, sketch and illustrator.

Communication - A professional with UI is able to clearly communicate the goals of the products they are working on and design the product in a certain way.

System organisation - A success product is easy to follow and has a logical order. An expert UI designer is able to visually communicate this order and sequence to the user through their design of the product.

Ensuring consistency - An expert UI designer understands the need to ensure a consistent design language is applied across the entire product.

Finding the perfect professional UI designer for your case and goals is simple with the help of Freelancer.com. All you need to do is click on the “Post a Project” button then fill out a small description of the project and hit “Submit”! If you have a certain designer in mind you can search through the responding experts by their experience, reputation, qualifications and any other skills that might be useful for your objective. You can then personally select the candidate capable of complying to your product’s needs.

What are you waiting for? The Freelancer Directory is the premier source for employees for hire on the web and will give you access to the perfect UI designer. Post a project on Freelancer.com today.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Krijues Ndërfaqesh të Përdoruesit Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas