Punësoni a Wufoo Expert

Na tregoni çfarë ju duhet të kryeni dhe merrni kuotime falas nga profesionistë të aftë freelancer brenda pak minutash, shihni profilet, vlerësimet dhe portofolet dhe bisedoni në çat me ta.

Get Free Quotes

 • SIÇ PËRDORET NGA

Ekspozitë Pune nga profesionistët tanë Freelancer

Build Website to Capture Leads Foto
Akhlaq A. Foto
Akhlaq A.
PHP, CodeIgniter, WordPress Developer
Build contact forms into a website with emails sent automatically to enquirers upon completion. Perfect for businesses needing to quickly quote the cost of work and projects.
Build Website to Capture Leads
$40 USD
Make a Website Mobile-Responsive Foto
Mahmoud A. Foto
Mahmoud A.
Designer, Developer & Engineer
Switching a site to become mobile responsive. Why spend hours studying to how to do it and risking mistakes when you can get it done in minutes instead?
Make a Website Mobile-Responsive
$10 USD
Design Mobile Responsive Website Foto
Sunil P. Foto
Sunil P.
Web Developer
Mobile-responsive website design for a business buying and reselling 2nd hand cars. Intuitive website designs help you turn visitors into buyers and get more sales without spending more on marketing.
Design Mobile Responsive Website
$114 USD

Kryeni më Shumë Punë me Profesionistët Freelancer

 1. Ju nuk keni nevojë të bëni gjithçka vetë

  Kaloni më shumë kohë në atë që bëni mirë dhe filloni të bëni më shumë.

 2. $$

  Punëso me një kosto shumë të ulët

  Gjej vetë një ushtri projektuesësh, zhvilluesësh, profesionistësh marketingu dhe shkrimtarësh.

 3. Group 40@2x Created with Sketch.

  Mos u pendo për një punësim të keq

  Lexoni komente nga njerëz të vërtetë dhe dini se jeni duke marrë më të mirën.

As Featured in

Tregu Më i Madh në Botë

Miliona përdorues, nga bizneset e vogla tek ndërmarrjet e mëdha, nga sipërmarrësit tek bizneset e reja, përdorën profesionistë Freelancer për t'i kthyer idetë e tyre në realitet.

51.6Milionë
PËRDORUES TË REGJISTRUAR
19.8Milionë
NUMRI I PUNËVE TË POSTUARA
FEATURED FREELANCER

Excellent work, super fast, super quality and understood the brief perfectly!

If you're looking for a talented web developer you'll find people like Charchit to help you accomplish your needs.

Charchit P.
Web Developer & Designer
$15 USD/hour
Wordpress Membership Website Building
USD $350

Punësimi a Wufoo Expert në Freelancer

Founded in 2006, Wufoo is a software program which specialized in online form building. The program allows users with experience in code to create contact forms, online payments, online surveys and event registrations.

The program also partners with international payment providers including PayPal, Stripe, and Braintree as well as web apps including MailChimp, Dropbox and Campaign Monitor to add extra functionality for users.

Wufoo’s premier feature is the functionality of being able to create HTML forms online via a cloud storage database. Creating, sharing and getting data using Wufoo is simple and the online form builder is seamless and easy to customize.

Features of the Wufoo platform include:

Intuitive drag and drop - Allows developers to drag and drop forms quickly without delays.

Create a custom look - The theme design function in Wufoo allows developers to match a company’s branding, adding logos and adding colors from a professional color palette.

Embed in your website or marketing tools - Wufoo enables developers to copy and paste code into a website, blog post, email template or event social media page and link back to your CRM database.

Clean data - Errors or issues in the coding are shown up in red, and required fields and actions are supported b y validation scripts, keeping the data nice and clean and tidy.

Export data - data from Wufoo can be quickly exported so you can focus on developing reports and statistics for your business.

Themes and templates - Wufoo has created over 300 themes and templates for forms to ensure your content, graphs and information looks great.

Logic and branching - the Wufoo rule builder, allows developers to create dynamic forms that can show and hide fields based on each recipient.

User management - multiple users can be set up using unique email addresses and permissions can be altered based on the individual, ranging from view, create and edit permissions.

Wufoo experts understand the complexities of the program and can quickly and easily create forms that are functional and visually appealing for your business. Freelancer Wufoo developers take the inefficient and tediousness out of the form building process, enabling forms to be created in minutes via a cloud-based platform.

If your business is looking for an individual that can create dynamic and fully integrated forms for your website or marketing requirements, a freelancer Wufoo form developer can create the perfect form for your needs.

Wufoo developers can create contact forms, online payments, online surveys and event registrations all to match your company style and branding. Forms can be easily shared, and all work can be done remotely for ultimate ease.

If you’re looking to engage a freelancer for your next Wufoo form development project, log onto Freelancer.com and view the extensive range of expert developers ready to start work on your project.

 

Si funksionon

 1. 1. Postoni punë

  Na tregoni se çfarë ju duhet në pak sekonda.

 2. Group 17 Copy 2@2x Created with Sketch.

  2. Zgjidhni profesionistat freelancer

  Merrni ofertën tuaj të parë në pak sekonda dhe zgjidhni nga më të mirat.

 3. 3. Monitoro ecurinë

  Bisedoni në çat me profesionistët freelancer dhe rishikoni punën e tyre 24/7.

 4. 4. Paguani në mënyrë të sigurt

  Paguani vetëm kur jeni plotësisht të kënaqur.

Gjej Specialistë për Wufoo Tani

Është e shpejtë, e thjeshtë, dhe na duhen vetëm pak të dhëna për të filluar.

Merrni Kuotime Falas