Çfarë lloj pune mund të kryej?

Si ju tingëllon "çdo gjë që ju dëshironi"? Ne kemi ekspertë nga të të gjitha fushat teknike, profesionale apo krijuese, duke ofruar një shkallë të gjerë zgjidhjesh:

  • Punë të vogla, punë të mëdha, çdo gjë në mes
  • Çmim Fiks ose kontratë me orë
  • Aftësi, kosto dhe orare të përcaktuara sipas kërkesës

Mjafton të na jepni të dhënat e projektit tuaj dhe profesionistët freelancer do ta kryejnë atë më shpejt, më mirë, dhe më lirë se sa ç'mund ta mendoni. Punët tuaja mund të jenë të mëdha ose të vogla sa dëshironi ju, mund të jenë me çmim fiks ose me orë, dhe ju mund të saktësoni planin, koston, dhe pagesat milestone.

Postoni një Projekt
Ilustrim i llojeve të punëve që mund të kryeni.

SI?

1. Postoni projektin tuaj

Postimi i projektit është gjithmonë falas. Ftoni freelancer për të dërguar oferta, ose shfletoni profesionistët freelancer perkatës dhe bëni një ofertë. Do të merrni përgjigje për punën brenda pak minutash!

2. Zgjidhni profesionistin freelancer të përkryer

  • Shfletoni profilet e profesionistëve freelancer
  • Bisedoni në çat në kohë reale
  • Krahasoni propozimet dhe zgjidhni më të mirin
  • Zgjidhni fituesin e projektit dhe profesionisti freelancer fillon nga puna

3. Paguani kur të jeni të kënaqur!

Paguani nё mёnyrё të sigurt duke përdorur sistemin tonë të Pagesave Milestone - lëshoni pagesat sipas planit të objektivave që keni caktuar, ose paguani vetëm pas përfundimit. Ju vendosni, ju keni kontrollin.

Postoni një Projekt
Ilustrim i postimit të projektit tuaj.

Rrini në Kontroll! Mbani Kontaktet!

Profesionistët freelancer përdorin Aplikacionin Kompjuterik Freelancer për të regjistruar ecurinë, monitoruar orët, komunikuar, shpërndarë e të tjera. Mësoni se çfarë po ndodh me projektin tuaj në çdo kohë, çfarë po bëhet dhe çfarë është ende për t'u bërë.

Përdorni aplikacionin tonë celular për të dërguar mesazhe edhe kur jeni në lëvizje. Rrini gjithmonë në kontakt me profesionistin tuaj freelancer kur keni pyetje, përditësime apo ju duhet të ndani diçka.

Kontrollioni realizimin e projektit dhe paguani. Lëshoni pagesën vetëm kur të jenë arritur standardet, ose projekti të jetë përfunduar sipas dëshirës suaj.

Ilustrim i kontaktimit të profesionistëve freelancer.

Siguri

Freelancer.com është një komunitet që vlerëson besimin tuaj dhe sigurinë si përparësia kryesore e tij

  • Siguri e fjalës së fundit për fondet tuaja, të gjitha transaksionet e siguruara me shifrim GeoTrust 128-bit SSL
  • Sistemi i Pagesave Milestone siguron që pagesat tuaja të lëshohen vetëm kur të jeni të kënaqur.
  • Pёrfaqёsuesit tanё janё tё disponueshёm 24/7 pёr t'ju ndihmuar nёse keni ndonjё problem.
Ilustrim i sigurisë.

Pra çfarë po prisni?

Postoni njё projekt sot dhe merrni oferta nga profesionistё freelancer tё talentuar

Postoni një Projekt

Ndihmë Plus

Nuk jeni të sigurt se ku ta nisni? Provoni disa nga këto lidhjet më poshtë!