Si mund t'ju ndihmojmë?

Çfarë lloj punësh mund të realizoj?

Si ju tingëllon "gjithçka që dëshironi"? Ne kemi specialistë nga të gjitha fushat teknike, profesionale dhe krijuese.

Posto një projekt
Ilustrim i freelancer në të gjithë botën.

Thjesht na jep të dhënat mbi punën që duhet të përfundosh dhe punonjësit tanë të pavarur do ta kryejnë atë më shpejt, më mirë dhe më lirë se sa mund ta imagjinosh. Kjo përfshin:

Punë të vogla, punë të mëdha, gjithçka midis tyre
Punë të vogla, punë të mëdha, gjithçka midis tyre
Punët që janë me çmim fiks, ose me orë
Punët që janë me çmim fiks, ose me orë
Punë që kërkon grupe aftësish, kosto, ose kërkesa të caktuara planifikimi.
Punë që kërkon grupe aftësish, kosto, ose kërkesa të caktuara planifikimi.
Si funksionon?

Si funksionon?

 1. Posto një projekt
  Postimi i projektit është gjithmonë falas. Do të fillosh të marrësh automatikisht oferta nga punonjësit e pavarur. Njëkohësisht, mund të shfletosh talentet e disponueshme në sajtin tonë ose bëji një ofertë të drejtpërdrejtë një punonjësi të pavarur.
 2. Zgjidh punonjësin e përkryer të pavarur
  • Shfleto profilet e punonjësve të pavarur
  • Bisedo në kohë reale
  • Krahaso propozimet dhe zgjidh më të mirin
  • Zgjidhni fituesin e projektit dhe profesionisti freelancer fillon punën
 3. Paguaj kur të jesh i kënaqur!
  Paguaj në mënyrë të sigurt duke përdorur sistemin e pagesave të planifikuara - lësho pagesat sipas planit të objektivave që ke caktuar ose paguaj vetëm pas përfundimit. Ti ke kontrollin, prandaj ti i merr vendimet.
Posto një projekt

Mbaj kontrollin. Qëndro në kontakt.

Përdor aplikacionin e desktopit për të regjistruar ecurinë, për të monitoruar orët, për të komunikuar, për të shpërndarë dhe shumë gjëra të tjera. Mëso se çfarë po ndodh me projektin tënd në çdo kohë, çfarë po bëhet dhe çfarë është ende për t'u bërë.

Përdor aplikacionin celular për dërgim të thjeshtë mesazhesh edhe kur je në lëvizje. Qëndro në kontakt me punonjësin e pavarur ose klientin kurdo që ke pyetje, përditësime, ose ke diçka për të ndarë.

Kontrollo përfundimin e projekteve dhe pagesat. Lësho pagesën vetëm kur të jenë arritur standardet ose projekti të jetë përfunduar sipas dëshirës tënde.

Aplik. Desktop
Siguria

I mbrojtur dhe i sigurt.

Freelancer.com është një komunitet që e vlerëson besimin dhe sigurinë tënde si prioritetin numër një:

 • Siguri e nivelit më të lartë për fondet e tua. Të gjitha transaksionet sigurohen me kodin DigiCert 4096-bit SSL.
 • Kërko pagesa të planifikuara nga klientët e tu për të siguruar që paratë e fituara me vështirësi të mbërrijnë te ti në mënyrë të sigurt.
 • Përfaqësuesit tanë janë të disponueshëm 24/7 për të të ndihmuar me çdo problem.

Pra, çfarë po pret?

Postoni njё projekt sot dhe merrni oferta nga profesionistё freelancer tё talentuar.

Posto një projekt

Ende nuk je i bindur? Shiko rezultatet!

Këto janë disa nga gjërat që mund të kryesh në Freelancer.com. Për më shumë projekte të përfunduara, vizito Ekspozitën e projekteve.

Ndihmë shtesë

Nuk je i sigurt se nga t'ia fillosh? Provo lidhjet më poshtë: