Si mund t'ju ndihmojmë?

Çfarë lloj punësh mund të realizoj?

Si ju tingëllon "gjithçka që dëshironi"? Ne kemi specialistë nga të gjitha fushat teknike, profesionale dhe krijuese.

Posto një projekt
Ilustrim i freelancer në të gjithë botën.

Thjesht na jepni të dhënat mbi punën që ju duhet të përfundoni, dhe profesionistët tanë freelancer do ta kryejnë atë më shpejt, më mirë, dhe më lirë se sa mund ta imagjinoni. Kjo përfshin:

Punë të vogla, punë të mëdha, gjithçka midis tyre
Punë të vogla, punë të mëdha, gjithçka midis tyre
Punët që janë me çmim fiks, ose me orë
Punët që janë me çmim fiks, ose me orë
Punë që kërkon grupe aftësish, kosto, ose kërkesa të caktuara planifikimi.
Punë që kërkon grupe aftësish, kosto, ose kërkesa të caktuara planifikimi.
Si funksionon?

Si funksionon?

 1. Posto projekt
  Postimi i projektit është gjithmonë falas. Do filloni të merrni automatikisht oferta nga profesionistët freelancer. Njëkohësisht, mund të shfletoni në talentin e disponueshëm në sajtin tonë, ose bëjini një ofertë të drejtpërdrejtë një profesionisti freelancer.
 2. Zgjidhni profesionistin e përkryer freelancer
  • Kërkoni profile freelancer
  • Çato në kohë reale
  • Krahasoni propozimet dhe zgjidhni më të mirin
  • Zgjidhni fituesin e projektit dhe profesionisti freelancer fillon punën
 3. Paguani kur të jeni të kënaqur!
  Paguani në mënyrë të sigurt sigurt duke përdorur sistemin e Pagesave Milestone - lëshoni pagesat sipas planit të objektivave që keni caktuar, ose paguani vetëm pas përfundimit. Ju keni kontrollin, prandaj ju i merrni vendimet.
Posto një projekt

Mbani Kontrollin. Rrini në Kontakt.

Përdorni Aplikacionin e Desktopit për të regjistruar ecurinë, monitoruar orët, komunikuar, shpërndarë, e shumë gjëra të tjera. Mësoni se çfarë po ndodh me projektin tuaj në çdo kohë, çfarë po bëhet dhe çfarë është ende për t'u bërë.

Përdorni aplikacionin celular për dërgim të thjeshtë mesazhesh edhe kur jeni në lëvizje. Rrini në kontakt me profesionistin freelancer ose klientin kurdo që të keni pyetje, përditësime, ose keni diçka për të ndarë.

Kontrolloni ecurinë e projekteve dhe pagesat. Lëshoni pagesën vetëm kur të jenë arritur standardet, ose projekti të jetë përfunduar sipas dëshirës suaj.

Aplik. Desktop
Siguria

E Mbrojtur dhe e Sigurt.

Freelancer.com është një komunitet që e vlerëson besimin dhe sigurinë tuaj si prioritetin numër një:

 • Siguri e nivelit më të lartë për fondet tuaja. Të gjitha transaksionet sigurohen me shifrim DigiCert 4096-bit SSL.
 • Kërkoni Pagesa Milestone nga klientët tuaj për të siguruar që paratë e fituara me vështirësi të mbërrijnë tek ju në mënyrë të sigurt.
 • Përfaqësuesit tanë janë të disponueshëm 24/7 për t'ju ndihmuar me çdo problem.

Pra çfarë po prisni?

Postoni njё projekt sot dhe merrni oferta nga profesionistё freelancer tё talentuar.

Posto një projekt

Ende nuk jeni të bindur? Shikoni rezultatet!

Këto janë disa nga gjërat që mund të kryeni në Freelancer.com. Për më shumë projekte të përfunduara, vizitoni Ekspozitën e Projekteve.

Ndihmë Shtesë

Nuk jeni të sigurt se nga t'ia filloni? Provoni lidhjet më poshtë: