Personalizoni Fushatën Tuaj të Marketingut të Internetit

Krijoni një burim informacioni për audiencën tuaj virtuale. Sipas Bankës GE Capital Retail Bank, 81% e konsumatorëve bëjnë kërkime online përpara se të bëjnë një blerje.

Posto një projekt
Praktika të Bën të Përsosur

Po e Personalizoni Uebsajtin Tuaj për Klientë Besnikë ndaj Markes?

Në përpjekje për të personalizuar përmbajtjen dhe krijuar besnikëri ndaj markës, është e rëndësishme të hartoni një strategji të përshtatur për marketing dixhital. Mos i ktheni klientët tuaj në konkurrentët tuaj - personalizoni ofertat tuaja për nevojave të tyre dhe ndërtoni marrëdhënie të besueshme që sot.

Ilustrim i materialeve të marketingut
Ilustrim i një blloku ndërtimi

Nise nga Fillimi

Krijoni një strategji për biznesin tuaj. Nëse jeni duke filluar nga bazat e krijimit të një përmbajtjeje ose duke shtruar një plan për rrjetet sociale,një strategji dinamike e marketingut digjital mund të rrisë shikueshmërinë tuaj,të angazhonjë audiencën tuaj dhe të përmirësojë trafikun në sajtin tuaj.

Ilustrim i një pulti kontrolli të parametrave

Optimizoni Nyjet Kryesore

Ndihmojeni uebsajtin tuaj dhe krijoni lëvizjen e faqeve nëpërmjet shikimit që tu jepni një mesazh të qartë klientëve.Filloni me shitjen e propozimeve të veçanta dhe bazohuni në përfitimet dhe vlerat që ju ofron biznesi juaj.Shndërroni klientët e fuqishëm të mundshëm të shitjeve dhe ndërtoni një bazament besimi dhe kthimi të klientëve.

Ilustrim i një grafiku

Pёrgjigjuni Metrikёs Bazё

Përdorni Google Analytics për të monitoruar cilat strategji funksionojnë për të marrë vendime inteligjente afatgjata marketingu dhe biznesi. Nëse keni shumë trafik nga njё faqe pritёse interaktive, atëherë përshtatja e një sjelljeje të ngjashme me faqet e tjera në uebsajtin tuaj mund të jetë e leverdisshme.

Rriteni Trafikun me SEO

A e dini se përmbajtja mesatare për një uebsajt të renditur ndër 10 rezultatet më të mira nga Google është të paktën 2,000 fjalë? Sipas QuickSprout Statistics sa më lart të kërkoni në listimin e faqeve, aq më shumë përmbajtje do të ketë secila faqe. Kjo do të thotë se duke paur një përmbajtje më të përmirësuar, ju rrisni automatikisht trafikun në faqen tuaj.

Ilustrim i një grafiku

Kuptoni Biznesin Tuaj

Marketingu në rrjetet sociale ka hapur dyert e mundësive për të kuptuar më mirë audiencën tuaj. Sipas Awareness Inc, 53% e atyre që bëjnë marketing në rrjetet sociale nuk e masin suksesin e tyre. Ndjekja e pranisë tuaj në mediat sociale nëpërmjet raporteve gjithëpërfshirëse të postimeve dhe duke aplikuar aftësitë e një specialisti është një mënyrë shumë e mirë për të filluar.

Ilustrim i një pulti kontrolli të parametrave me grafik
Ilustrim i një laptop-i

Posto një projekt

Gjetja e një profesionisti Marketingu Interneti është e shpejtë dhe e thjeshtë. Thjesht postoni një projekt dhe merrni kuotime falas nga profesionistët më të mirë në botë për vetëm disa sekonda.

Ilustrim i mesazheve të chat-it

Bashkёpunoni

Çatoni me profesionistë Marketingu Interneti për kuotimin dhe eksperiencën e tij të mëparshme përpara dhënies së projektit dhe punësimit të tij.

Ilustrim i një medalje

Kënaqësi e Garantuar

Paguani në mënyrë të sigurt duke përdorur sistemin tonë të thjeshtë të pagesave milestone duke lëshuar pagesat me faza dhe vetëm kur të jeni 100% të kënaqur që puna është përfunduar.