Filtër

Kërkimet e mia të fundit
Filtro sipas:
Buxheti
deri në
deri në
deri në
Lloji
Aftёsitё
Gjuhët
  Shteti i punës
  2,000 i need s punët e gjetura, me çmimin EUR
  Project for Donjet S. Ka përfunduar left

  Pershendetje! Une punoj per ni Kompany gjermane dhe na duhet ni C# Developer me kontrat Pune fix. Remote ose on Site Te klienti. A keni interes per ni kontrat Pune? Nese Po ti kisha dergu pershrikimin e punes. Pershendetje nga Gjermanija Bajdin Avdylaj

  €238 (Avg Bid)
  €238 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Ervin S. Ka përfunduar left

  Pershendetje Paskemi dhe shiptare ketu :) Une doja pak ndihme me zabbix per te krijuar nje template per monitorimin e serviceve specifike te pacemaker, per te pare se ne cilin node jane services dhe a kane kaluar nga nje node tjetrin. A me ndihmon dot me kte?

  €38 (Avg Bid)
  €38 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €2 - €2 / hr
  0 ofertat
  Project for Essential S. Ka përfunduar left

  +919057034326 Content me

  €7 - €7
  €7 - €7
  0 ofertat
  Project for Kia S. Ka përfunduar left

  show me demo ??? Django

  €92 - €92
  €92 - €92
  0 ofertat
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Karuna S. Ka përfunduar left

  ok telling me

  €92 / hr (Avg Bid)
  €92 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Ivan S. -- 2 Ka përfunduar left

  msg me bro

  €9 (Avg Bid)
  €9 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Kanika S. Ka përfunduar left

  iffti5teityrytisjtgeykagerulylrayrrysgdgtksidgafjwryliewtryewti

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €9 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Kalidas S. Ka përfunduar left

  sir essay job me

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Mostafa S. Ka përfunduar left

  LIND dashboard

  €92 (Avg Bid)
  €92 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €92 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €627 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Yudhishthir S. Ka përfunduar left

  zhndneidhshrnnr

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Nikita S. Ka përfunduar left

  pushpendra

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Albert S. Ka përfunduar left

  ckemi albert kam nje project ne form detyrash ne probability and statistic mendon se mund

  €37 (Avg Bid)
  €37 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Sarmad S. Ka përfunduar left

  Ramesh meena

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €27 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Shourav S. -- 2 Ka përfunduar left

  abar taka dite ashlam

  €46 (Avg Bid)
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €10 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €10 - €10
  0 ofertat
  Project for Poonam S. Ka përfunduar left

  hyuhhjhiu uhh uijj 8iu

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €101 Oferta mesatare
  1 ofertat

  dejbndjednbejHi ejidjeidjeidjeidjeideji

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €9 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Kevin S. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Kevin S., vura re profilin tuaj dhe do doja t'ju ofroja projektin tim. Mund të diskutojmë hollësitë në çat.

  €9 (Avg Bid)
  €9 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €277 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €5 - €5 / hr
  0 ofertat
  €11 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Granit S. Ka përfunduar left

  Pershendetje Granit, fillimisht me fal per pengesen vetem deshta me te pyt se ne qfar forme i ben withdraw parat qe i fiton ne freelancer a kishe mujt me me ndihmi !

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Jai Kumar S. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Jai Kumar S., vura re profilin tuaj dhe do doja t'ju ofroja projektin tim. Mund të diskutojmë hollësitë në çat.

  €277 (Avg Bid)
  €277 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Mir Dita Baton, E kam nje Firm Kopshti ne Gjermani, a jeni interesum per ngarkesa Pune me Vizatue Kopshte per mue Kur kam nevoj per Mishterit e mi ne Gjermani. Ne qoftse po te lautem shenomi kushtet Edhe qmimet. Ndershem Nazmi

  €17 / hr (Avg Bid)
  €17 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Donjet S. Ka përfunduar left

  Pershendetje e Selam Alejkum, Ake njohuri me kriju App?? sa kushton me lajmro te lutem se jam ne process me Marr dike ne jeter vend se kam dit qe ka Nga Kosova!! eden une jam nga Penuha!

  €6 (Avg Bid)
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €230 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Hardeep S. Ka përfunduar left

  sir me logo bahut hi aachcha banata hu

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Projeto para Nicolas S. Ka përfunduar left

  ok me contrata

  €28 / hr (Avg Bid)
  €28 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat