Filtër

Kërkimet e mia të fundit
Filtro sipas:
Buxheti
deri në
deri në
deri në
Lloji
Aftёsitё
Gjuhët
  Shteti i punës
  64,103 j ee punët e gjetura, me çmimin EUR
  MENAXHER SHITJE NE TERREN Ka përfunduar left

  Kompania LESNA shpk Tirane, me profil bisnesi prodhim- tregtim Dritare, dyer , fasada, mobilje, interesohet te zgjeroje stafin Ee saj me nje Freelancer/e Kriteret : 1-Arsim i larte 2-Me eksperience te provuar menaxhim dhe shitje 3-Bashkepunues dhe dhe me aftesi preventivuese te provuara 4-Komunikim, etike, korrektesi , sinqeritet, disipline, perkushtim. 5-Njohuri computerike dhe te gjuhes Angleze (gjuhe e dyte - avantazh) 6-Aftesi per te perdorur teknikat e shitjes , per te punuar ne grup dhe i/e pavarur. 7-Aftesi menaxheriale dhe profesionale ne prezantimin e produktit ne terren 8-Automjet personal

  €1440 - €2881
  €1440 - €2881
  0 ofertat
  Project for Nikolina J. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Nikolina J., Unë vura re profilin tuaj dhe do të doja t'ju ofroja projektin tim. Ne mund të diskutojmë detajet nëpërmjet çatit.

  €48 (Avg Bid)
  €48 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €12 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €8 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Muhammad J. Ka përfunduar left

  Hi Muhammad J., plz help me

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €48 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Swapnil J. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Swapnil J., vura re profilin tuaj dhe do doja t'ju ofroja projektin tim. Mund të diskutojmë hollёsitё në çat.

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €240 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €130 (Avg Bid)
  €130 Oferta mesatare
  3 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €10 - €29
  €10 - €29
  0 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €217 (Avg Bid)
  €217 Oferta mesatare
  5 ofertat

  xfgjhm gjdghjdjhjtyhjfhgjfh hjhndghhd nhdjdj jdjdh hdjhgjkkdd hdjfhkjkkdhstj j jtjtyj kyke ey ek eykekkjmfd fn n

  €29 - €240
  €29 - €240
  0 ofertat

  xfgjhm gjdghjdjhjtyhjfhgjfh hjhndghhd nhdjdj jdjdh hdjhgjkkdd hdjfhkjkkdhstj j jtjtyj kyke ey ek eykekkjmfd fn n

  €144 - €144
  €144 - €144
  0 ofertat
  frgrsgfyhjyhjdyfhj Ka përfunduar left

  rsgsrgfsrgsrgfrgtrftthfdyjyfhjtdyhrytw4tsrfd b gdt hjyj hy e hye yay5tyawe5 e ye hyeujhydsjyfdjjrjy jysy dy j

  €144 (Avg Bid)
  €144 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Build a Website Ka përfunduar left

  jclzxjvljzvjz;xjv;zjvj;zcjv;jcx;vjz;xjv;j;zcj

  €291 (Avg Bid)
  €291 Oferta mesatare
  2 ofertat

  hgj ghj gh h jghjghf jjghf hjgfjghy j ghj ghj gh hjghjhj ghjgh jgh jghjghj jghj jhgjytju lu lhjddur hgj

  €29 - €240
  €29 - €240
  0 ofertat
  hgfhgjhj ghj jgf gh Ka përfunduar left

  hgj ghj gh h jghjghf jjghf hjgfjghy j ghj ghj gh hjghjhj ghjgh jgh jghjghj jghj jhgjytju lu lhjddur hgj

  €181 (Avg Bid)
  €181 Oferta mesatare
  1 ofertat
  money and euro Ka përfunduar left

  i want to help anothor people tlkojknhotjhofjhojkbnpofkopkopjkofnkopknho0ejhojoejtojobo;jorbjodjbho;hdjonjpdjnodunopdjno;njodnjo;dno;dnjno;j;onjodnojno;djnopjdno;jdnio.

  €144 - €144
  €144 - €144
  0 ofertat
  Mengubah sejumlah Gambar Ka përfunduar left

  jgvdjhgidhgjkh jksadhjkhaskjdhcf jkahsdjkc hajkhdcf jhsdjhcjkasdh jhsdcjhsjdch j hdsj chjs hduch jhdjhsdjch jhjsdhcjh jhdcjhjsdhc jhsdjhdsjhc hjdshjhjsd

  €1 - €62 / hr
  €1 - €62 / hr
  0 ofertat
  Design a Logo Ka përfunduar left

  dfgdfg jdslgj ljsdfkj msldfj s,df j

  €408 - €816
  €408 - €816
  0 ofertat

  jhkghkffhkfhjkbnmdfhjkfhjmfhjkgjghddkjhjgjgjghgdfhjmdglhl/fju oij aopdij u/oifj /oidfj ao/d fjoa/i jfl f'po j/fl j/v ojfl jghl ij

  €29 - €240
  €29 - €240
  0 ofertat
  gkj,ghkhkfhkhkhkh Ka përfunduar left

  jhkghkffhkfhjkbnmdfhjkfhjmfhjkgjghddkjhjgjgjghgdfhjmdglhl/fju oij aopdij u/oifj /oidfj ao/d fjoa/i jfl f'po j/fl j/v ojfl jghl ij

  €144 (Avg Bid)
  €144 Oferta mesatare
  1 ofertat
  design a children poster Ka përfunduar left

  hbsghmjdzsnjhgbmfgvhbvvdbjnjn xh djn,j,kn,uhnghhhjhnhjbhjhvhjbhjhnnnnnndsnhghbffkjnlmbghvfcfvvghjbhjn fb fvgjhbfgfggfvgfghbghhjofkjf

  €144 (Avg Bid)
  €144 Oferta mesatare
  1 ofertat
  iouyhoi iha.di il Ka përfunduar left

  ash .kjn j. alkj/soj. /kljaojks., /aj/ ja njs.,dj j/s., aj/.d aojk mnbuiaghmxb mb axv yjhmj mfgv axvuyjhmg vnyjhmanv gmmjhvba fgvjyman gy,nbvjmagb jmhagv njva

  €144 - €144
  €144 - €144
  0 ofertat
  Deep learning 6 ditë left
  VERIFIKUAR

  Need an expert for Pytorch segmentation It Is Required To Implement Deep Learning Models By Pytorch using J Upyter.

  €29 (Avg Bid)
  €29 Oferta mesatare
  3 ofertat

  Hi Diraj Vijay Kumar j ., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat

  €11 / hr (Avg Bid)
  €11 / hr Oferta mesatare
  39 ofertat

  Hi Jovana J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Waqas J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €99 (Avg Bid)
  €99 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Waqas J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €49 (Avg Bid)
  €49 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Trophy icon LOGO variaine 7 ditë left

  ...graphic detail / addition. h. In the word “variaine” it’s first part “vari” means “color” and “aine” means a substance, like toner. Together it is one word and it means toner for printers. i. We prefer a certain magenta color is used in some part of the design or text, the right magenta codes are Heksadesimal #D80081 RGBA: 216, 0, 129, 1 HSLA: 324, 100%, 42%, 1 HWBA: 324, 0%, 15%, 1 j. The size of the logo on our website will be 250px x 40px. LOGO CAN BE: a. Partly using magenta color # if possible WHAT WE SELL AND WHAT YOU CAN TRY TO IMPLEMENT TO LOGO: a. We sell printer Toners and Inks b. B2B sales mainly Also we need the variation of the logo to work in different color schemes: a) Colorful option, wh...

  €119 (Avg Bid)
  I cilësuar I garantuar
  €119
  704 kandidaturat

  Hi Irwin Adi Pratiknyo J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Jayamala J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Nashatul Syahirah J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €2 / hr (Avg Bid)
  €2 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Lore J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €5 / hr (Avg Bid)
  €5 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Muhammad J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €3 / hr (Avg Bid)
  €3 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Jocelyn J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €72 / hr (Avg Bid)
  €72 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Mohit J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €8 / hr (Avg Bid)
  €8 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Favio J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €58 (Avg Bid)
  €58 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Dariangel J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €240 (Avg Bid)
  €240 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Ashis Kumar J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Tinu J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €117 (Avg Bid)
  €117 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Mohd J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €12 / hr (Avg Bid)
  €12 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Ariunjargal J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €240 (Avg Bid)
  €240 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Tara J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €10 / hr (Avg Bid)
  €10 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi Akash J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €480 (Avg Bid)
  €480 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Global Lightning Energy Project 4 ditë left
  VERIFIKUAR

  Convert large amounts of raw *.mat data files into *.cvs (*.txt) files, which can then be use to graph the data. The raw data file are Matlab type with the file extension "data.m" Each of the data file has embedded values of energy joules (J), along with the Year/Month/Day time stamp. Compile the data and generate monthly graphs to show the energy values in x-y format. Uploaded with the posting: A detailed project description is provided, as well as pre-written code with many of the calculations already completed. Also, a sample of the raw matlab file is uploaded. • Due to export law restrictions of data and IP technology, only programmers which reside in the USA are eligible to bid. • Project budget range: $1000 to $1200. • Completion schedul...

  €1120 (Avg Bid)
  €1120 Oferta mesatare
  23 ofertat

  Hi Amit Kumar J., I noticed your profile and would like to offer you my project. We can discuss any details over chat.

  €96 (Avg Bid)
  €96 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Bonjour Shehroz J., j'ai remarqué votre profil et je souhaite vous proposer mon projet. Nous pouvons discuter des détails via le chat.

  €249 (Avg Bid)
  €249 Oferta mesatare
  1 ofertat