Filtër

Kërkimet e mia të fundit
Filtro sipas:
Buxheti
deri në
deri në
deri në
Lloji
Aftёsitё
Gjuhët
  Shteti i punës
  407,550 j me punët e gjetura, me çmimin EUR
  Build me a website Ka përfunduar left

  https://t.me/+4_eOUIAueNxlNjU0

  €445 (Avg Bid)
  €445 Oferta mesatare
  4 ofertat
  Project for Nikolina J. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Nikolina J., Unë vura re profilin tuaj dhe do të doja t'ju ofroja projektin tim. Ne mund të diskutojmë detajet nëpërmjet çatit.

  €46 (Avg Bid)
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Draw me

  €19 (Avg Bid)
  €19 Oferta mesatare
  14 ofertat
  €11 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €7 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  fix a php/curl script - easy task

  €19 (Avg Bid)
  €19 Oferta mesatare
  1 ofertat

  I need someone in Tirana to visit several shopping malls and send me some pictures and information. More info after I award the project. It will be one off visit, and not more than 10 pictures. Kam nevojë për dikë në Tiranë për të vizituar disa qendra tregtare dhe për të më dërguar disa fotografi dhe informata. Më shumë informacion pasi të jap çmimin e projektit. Do të jetë një vizitë dhe jo më shumë se 10 fotografi.

  €25 (Avg Bid)
  €25 Oferta mesatare
  4 ofertat
  me ndertoni nje app ndroid. Ka përfunduar left

  me pelqente ndertoj nje app per adroid per femi ,qe te mund te mesojme gjuhe te huaja sa me shume

  €313 / hr (Avg Bid)
  €313 / hr Oferta mesatare
  5 ofertat
  Project for Muhammad J. Ka përfunduar left

  Hi Muhammad J., plz help me

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat
  build me a website Ka përfunduar left

  bulid me a automobile basic website

  €19 (Avg Bid)
  €19 Oferta mesatare
  16 ofertat
  Find me a Supplier Ka përfunduar left

  Me sanchore market

  €226 (Avg Bid)
  €226 Oferta mesatare
  3 ofertat
  Project for Swapnil J. Ka përfunduar left

  Përshëndetje Swapnil J., vura re profilin tuaj dhe do doja t'ju ofroja projektin tim. Mund të diskutojmë hollёsitё në çat.

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  Build me a website Ka përfunduar left

  Hi, I am interested in a web site similar to this one in the link I attached to this description. The changes are likely to be from this web site are the colors and it's the Recent Posts section, their form being something more elegant.

  €181 (Avg Bid)
  €181 Oferta mesatare
  49 ofertat
  Help me write something Ka përfunduar left

  I need a translation. Ju lutem na jepni pak informacione ne lidhje me veten tuaj dhe projektin

  €19 (Avg Bid)
  €19 Oferta mesatare
  5 ofertat
  €232 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Find me some Leads Ka përfunduar left

  Europian LEADS

  €3349 (Avg Bid)
  €3349 Oferta mesatare
  9 ofertat
  help me test a hybrid app Ka përfunduar left

  Help me test a hybrid app.

  €21 (Avg Bid)
  €21 Oferta mesatare
  6 ofertat
  Find me a Buyer 2 Ka përfunduar left

  Find me a Buyer 2 for Olena Find me a Buyer 2 for Olena Find me a Buyer 2 for Olena Find me a Buyer 2 for Olena

  €146 - €438
  I cilësuar Urgjent I vulosur
  €146 - €438
  0 ofertat
  Design me a Product Ka përfunduar left

  Shes produkte Keramike Sanitari si dhe mobilje per shtepi

  €18133 (Avg Bid)
  €18133 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Get me a WordPress theme detector script & install on my website. Script Must have all the functions like this one . I believe the script is available for free on github, I have the link..you have to test that & make necessary adjustment & make it work. let me know Thanks

  €46 - €46
  €46 - €46
  0 ofertat
  Telemarket for me Ka përfunduar left

  shitje direkte te te gjitha sendeve

  €28 - €232
  €28 - €232
  0 ofertat
  Sell something for me Ka përfunduar left

  UNE DUA TE SHES SA ME SHPEJT TE JETE E MUNDUR NJE ARTIKULL QE ESHTE NE GJENDJE

  €185 (Avg Bid)
  €185 Oferta mesatare
  2 ofertat
  Help me with Marketing Ka përfunduar left

  grtshtsh5jt6rmyskmysjyrsjyrsjysrjyrs

  €326 (Avg Bid)
  €326 Oferta mesatare
  3 ofertat
  Find me a Supplier 1030 Ka përfunduar left

  Find me a Supplier 1030 Find me a Supplier 1030 Find me a Supplier 1030 Find me a Supplier 1030 Find me a Supplier 1030

  €14 (Avg Bid)
  €14 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €125 (Avg Bid)
  €125 Oferta mesatare
  3 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €210 (Avg Bid)
  €210 Oferta mesatare
  5 ofertat

  add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee

  €9 - €28
  €9 - €28
  0 ofertat

  add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee add me in skype fabksee

  €9 (Avg Bid)
  €9 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Telemarket for me Ka përfunduar left

  jkjkhkjjkljkljk,mhjkjmnhjknm jkhjn,nm,jkhjuk ,nmkhju

  €255 (Avg Bid)
  €255 Oferta mesatare
  2 ofertat

  me ny lahore me 1 gashti dekhi jo apny ley ghahk doond rahe the

  €23 (Avg Bid)
  €23 Oferta mesatare
  2 ofertat

  xfgjhm gjdghjdjhjtyhjfhgjfh hjhndghhd nhdjdj jdjdh hdjhgjkkdd hdjfhkjkkdhstj j jtjtyj kyke ey ek eykekkjmfd fn n

  €28 - €232
  €28 - €232
  0 ofertat

  xfgjhm gjdghjdjhjtyhjfhgjfh hjhndghhd nhdjdj jdjdh hdjhgjkkdd hdjfhkjkkdhstj j jtjtyj kyke ey ek eykekkjmfd fn n

  €139 - €139
  €139 - €139
  0 ofertat
  frgrsgfyhjyhjdyfhj Ka përfunduar left

  rsgsrgfsrgsrgfrgtrftthfdyjyfhjtdyhrytw4tsrfd b gdt hjyj hy e hye yay5tyawe5 e ye hyeujhydsjyfdjjrjy jysy dy j

  €139 (Avg Bid)
  €139 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Design a banner for me Ka përfunduar left

  Design a banner for me Design a banner for me Design a banner for me

  €157 (Avg Bid)
  €157 Oferta mesatare
  4 ofertat
  Build a Website Ka përfunduar left

  jclzxjvljzvjz;xjv;zjvj;zcjv;jcx;vjz;xjv;j;zcj

  €281 (Avg Bid)
  €281 Oferta mesatare
  2 ofertat
  Find me a Manufacturer Ka përfunduar left

  dfn jknfghj ;lknhfgjkgf ;kjsdfjkdgn

  €144 (Avg Bid)
  €144 Oferta mesatare
  1 ofertat

  hgj ghj gh h jghjghf jjghf hjgfjghy j ghj ghj gh hjghjhj ghjgh jgh jghjghj jghj jhgjytju lu lhjddur hgj

  €28 - €232
  €28 - €232
  0 ofertat
  hgfhgjhj ghj jgf gh Ka përfunduar left

  hgj ghj gh h jghjghf jjghf hjgfjghy j ghj ghj gh hjghjhj ghjgh jgh jghjghj jghj jhgjytju lu lhjddur hgj

  €175 (Avg Bid)
  €175 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Build a Website for me plz Ka përfunduar left

  Build a Website for me plzBuild a Website for me plzBuild a Website for me plzBuild a Website for me plzBuild a Website for me plzBuild a Website for me plzBuild a Website for me plz

  €9 (Avg Bid)
  €9 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Help me with Marketing Ka përfunduar left

  rthtthgrtbnjrtigbrgnb trgjbirjhbro

  €141 - €423
  €141 - €423
  0 ofertat

  Design me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my WebsiteDesign me a Wire frame for my Website

  €225 (Avg Bid)
  €225 Oferta mesatare
  1 ofertat

  $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me

  €18 - €151
  €18 - €151
  0 ofertat
  $13.00 /jam job for me Ka përfunduar left

  $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me $13.00 /jam job for me

  €90 (Avg Bid)
  €90 Oferta mesatare
  1 ofertat

  pershendetje mund te me ndimoni se si te punoj me kete program freelancer se nuk di ta perdor,,,,,ju faleminderit nese mundesh me kthe pergjigje

  €30 (Avg Bid)
  €30 Oferta mesatare
  2 ofertat

  pershendetje mund te me ndimoni se si te punoj me kete program freelancer se nuk di ta perdor,,,,,ju faleminderit nese mundesh me kthe pergjigje

  €139 (Avg Bid)
  €139 Oferta mesatare
  1 ofertat
  hire me plsss ^^ Ka përfunduar left

  hire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjssshire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjssshire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjssshire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjssshire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjssshire me plss sfal;fjfklfjslfkjasdfklasdfjsss

  €139 (Avg Bid)
  €139 Oferta mesatare
  1 ofertat