M looking to hire someone to work 3 to 4 hrs a day 7 days. I will need you to follow a training video and post on my account a punët

Filtër

Kërkimet e mia të fundit
Filtro sipas:
Buxheti
deri në
deri në
deri në
Lloji
Aftёsitё
Gjuhët
  Shteti i Punës
  968,286 m looking to hire someone to work 3 to 4 hrs a day 7 days. I will need you to follow a training video and post on my account a punët e gjetura, me çmimin EUR
  Project for Mahammadali M. Ka përfunduar left

  hi call me 9747650176

  €1 / hr (Avg Bid)
  €1 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €6 Oferta mesatare
  1 ofertat

  help me 9170555451

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Mahammadali M. Ka përfunduar left

  help me sir plzzz

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Help me

  €31 / hr (Avg Bid)
  €31 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat
  €4 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  I need someone in Tirana to visit several shopping malls and send me some pictures and information. More info after I award the project. It will be one off visit, and not more than 10 pictures. Kam nevojë për dikë në Tiranë për të vizituar disa qendra tregtare dhe për të më dërguar disa fotografi dhe informata. Më shumë informa...

  €24 (Avg Bid)
  €24 Oferta mesatare
  4 ofertat

  Hello Dharmeshkumar G., app in Appstore.

  €95 (Avg Bid)
  €95 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Project for Maham M. Ka përfunduar left

  hi maham contct me

  €9 / hr (Avg Bid)
  €9 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi I m nitesh

  €7 (Avg Bid)
  €7 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Kemi nevoje per foto modele per reklama dhe modele per videoclip. vajzat te jene te paraqitshme, free training ne zyrat tona tek rruga Bardhyl. Te interesuarat te shkruajne ne faqen e sekretares tone ne instagram: sabina.mustafa_official Paga shume te kenaqeshme, dhe vajzat do jene cdo dite te angazhuara. Trajnim prane ambjenteve tona.

  €3971 (Avg Bid)
  Lokale
  €3971 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Looking for Wordpress Expert Ka përfunduar left

  My Site has a erorr. Help me!!!!

  €22 (Avg Bid)
  €22 Oferta mesatare
  61 ofertat
  Project for Iman M. Ka përfunduar left

  Mecee styled me Logo

  €18 (Avg Bid)
  €18 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €108 Oferta mesatare
  25 ofertat
  Design a Logo M Ka përfunduar left

  BAPPA SULMANFERSHE

  €21 (Avg Bid)
  €21 Oferta mesatare
  45 ofertat
  €145 Oferta mesatare
  16 ofertat
  Project for Shenouda92 -- 3 Ka përfunduar left

  Hi Shenouda, 1640 Brockton Ave Project per email.

  €63 (Avg Bid)
  €63 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €21 Oferta mesatare
  28 ofertat
  €43 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Probability expert -- 3 Ka përfunduar left

  inbox me

  €4 / hr (Avg Bid)
  €4 / hr Oferta mesatare
  4 ofertat
  €50 Oferta mesatare
  1 ofertat
  €46 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Hi rajeshkumararora, Project 3

  €25 (Avg Bid)
  €25 Oferta mesatare
  1 ofertat

  This is for rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim rbilalsalim Don't Bid

  €7 / hr (Avg Bid)
  €7 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  [identifikohuni për të parë adresën URL], [identifikohuni për të parë adresën URL] & [identifikohuni për të parë adresën URL] are three very successful websites that sale high quality custom clothing labels in small quantities to several thousand SME as well as individuals who need to mark clothes with great good looking labels of pro...

  €16432 (Avg Bid)
  €16432 Oferta mesatare
  5 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Packing list/invoice customs (OPENCART))

  €9 - €27
  €9 - €27
  0 ofertat

  draw comics for mushky [identifikohuni për të parë adresën URL]

  €55 - €55
  €55 - €55
  0 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Work on attributes 40usd!!!

  €37 (Avg Bid)
  €37 Oferta mesatare
  4 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Work on attributes 40usd!!!

  €30 (Avg Bid)
  €30 Oferta mesatare
  1 ofertat
  Need PHP dev -- 3 Ka përfunduar left

  [identifikohuni për të parë adresën URL]

  PHP
  €32 (Avg Bid)
  €32 Oferta mesatare
  3 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need to modify our vendor's Admin & frontend according to attributes opencart expert only!! [identifikohuni për të parë adresën URL]

  €9 - €27
  €9 - €27
  0 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need to modify our vendor's Admin & frontend according to attributes opencart expert only!!

  €171 (Avg Bid)
  €171 Oferta mesatare
  4 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need to modify our vendor's Admin & frontend according to attributes opencart expert only

  €159 (Avg Bid)
  €159 Oferta mesatare
  10 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need to modify our vendor's Admin & frontend according to attributes opencart expert only

  €148 (Avg Bid)
  €148 Oferta mesatare
  1 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need to modify our vendor's Admin & frontend according to attributes

  €347 (Avg Bid)
  €347 Oferta mesatare
  1 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need opencart for minor customs works, please only opencart people. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  €9 - €27
  €9 - €27
  0 ofertat

  work now! Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need opencart for minor customs works, please only opencart people. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  €27 (Avg Bid)
  €27 Oferta mesatare
  3 ofertat

  Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need opencart for minor customs works, please only opencart people. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  €122 (Avg Bid)
  €122 Oferta mesatare
  3 ofertat

  Please mention if you worked on version 3 or 4 :) Need opencart for minor customs works, please only opencart people.

  €108 (Avg Bid)
  €108 Oferta mesatare
  5 ofertat

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €121 (Avg Bid)
  €121 Oferta mesatare
  3 ofertat
  opencart expert only -- 4 Ka përfunduar left

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €122 (Avg Bid)
  €122 Oferta mesatare
  13 ofertat
  opencart expert only -- 3 Ka përfunduar left

  Need opencart for minor customs works, please only opencart people

  €137 (Avg Bid)
  €137 Oferta mesatare
  13 ofertat
  Do some Excel Work Ka përfunduar left

  ghbbhbhbbjnbmmn,bhgvfgvhjvhhbhbhbv

  €361 (Avg Bid)
  €361 Oferta mesatare
  1 ofertat

  12 358545054650090 111rt566ugu88hgr33edgi8onknfrxdsa45g78hvjutxcesyibboonngrexcsq13rfgyujhjiijnp0086yv54effewrrd6yviijbutfc4211r9u6gg4yvubgdwasvcrvh9onkppnh6y

  €197 (Avg Bid)
  €197 Oferta mesatare
  2 ofertat
  Food is good for you Ka përfunduar left

  12 358545054650090 111rt566ugu88hgr33edgi8onknfrxdsa45g78hvjutxcesyibboonngrexcsq13rfgyujhjiijnp0086yv54effewrrd6yviijbutfc4211r9u6gg4yvubgdwasvcrvh9onkppnh6y

  €134 (Avg Bid)
  €134 Oferta mesatare
  1 ofertat
  i need GSX account Ka përfunduar left

  i need GSX account for apple i am job for apple hjg jhgjhg hjgjg jhgjhg jgjg jhgj ddey guuuuyv jgjkg uikikkkjjjhjhjjnjmbhjjhh yuggug uiooooouytuycfctrcx iyyutyb tyunuy juiounoiuon uiiy

  €13 / hr (Avg Bid)
  €13 / hr Oferta mesatare
  1 ofertat

  Kiss me.. hugg me.. cuddle me.. And etc etc

  €134 (Avg Bid)
  €134 Oferta mesatare
  1 ofertat

  Aklghgeklg'kgjrth;'hhj[hthihklgb[fg'gggh;f'hkgh'hnkgd;nlhndghnjhl;hhklghgfhhghhghhjgjhghjghjdfd'[identifikohuni për të parë adresën URL]

  €19 (Avg Bid)
  €19 Oferta mesatare
  11 ofertat