Të Drejtat e Autorit Punë dhe Konkurse

Përdorni konkurimin punën e biznesit tuaj në Freelancer. Ne ju mundësojmë lidhjen me mbi 28.8 milionë profesionistë të aftë freelancer nga e gjithë bota.

Profesionistët tanë freelancer kanë një numër të pafundëm aftësish. Këto përfshijnë: projektim logosh, projektim grafik, projektim uebsajtesh, mbështetje teknike, kërkim tregu, përgatitje e projektim, përkthim, dhe regjistrim të dhënash (mes shumë të tjerash)

Ju mund të punësoni një profesionist freelancer për vetëm US$30 - kur projekti mesatar është kryer për US$200. Nuk ka rëndësi se çfarë tregu doni të arrini, do të gjeni profesionistë Freelancer nga të gjitha anët e botës, të gatshëm për të punuar me ju për të çuar biznesin tuaj përtej kufijve të zakonshëm.

Për të filluar, Postoni një Projekt tani ose Punësoni prefesionistët më të Mirë Freelancer.

Regjistrohuni dhe filloni të fitoni
Regjistrohuni që të filloni të fitoni Jeni a Copyright Lawyer?  Mund të fitoni para duke punuar në këto punë!

Kërkoni Punë në Freelancer

Projekt/Konkurs Përshkrimi Oferta/Propozime Aftësi Filloi Përfundon Çmimi (EUR)
Review Products for Intellectual Property Infringements Review Products for Intellectual Property Infringements Summary: We are looking for an Intellectual property specialist to help check around 20,000 products from [identifikohuni për të parë adresën URL] for intellectual property infringements/breaches. This will involve checking copyright, trademark, patent, counterfeit items from various sources. BONUS MONEY: Each produc... 11 Kërkime ligjore, Patenta, Projektim, Të Drejtat e Autorit Jun 20, 2018 Jun 20, 20185d 20o €162
Showing 1 to 1 of 1 entries
« 1 »