Flex Punë dhe Konkurse

Flex is a software development kit from Adobe Systems for help in developing and deploying cross-platform rich internet applications based on the Adobe Flash platform. You may be in the business of developing Flash based websites using Flex and you may need help. You can hire expert Flex freelancer help for your business. All you have to do is simply post your job here and hire Flex experts for your projects!
Regjistrohuni dhe filloni të fitoni
Regjistrohuni që të filloni të fitoni Jeni a Flex Designer?  Mund të fitoni para duke punuar në këto punë!

Kërkoni Punë në Freelancer

Projekt/Konkurs Përshkrimi Oferta/Propozime Aftësi Filloi Përfundon Çmimi (EUR)
Showing 0 to 0 of 0 entries
« »