Me kohë të plotë Freelance Punët

Nënkontraktoni punën e biznesit tuaj në Freelancer. Ne ju mundësojmë lidhjen me mbi 26.9 milionë profesionistë të aftë freelancer nga e gjithë bota.

Profesionistët tanë freelancer kanë një numër të pafundëm aftësish. Këto përfshijnë: projektim logosh, projektim grafik, projektim uebsajtesh, mbështetje teknike, kërkim tregu, përgatitje e projektim, përkthim, dhe regjistrim të dhënash (mes shumë të tjerash)

Ju mund të punësoni një profesionist freelancer për vetëm 30$US - kur projekti mesatar është kryer për 200$US. Nuk ka rёndёsi se çfarё tregu doni tё arrini, do tё gjeni Freelancer nga tё gjitha anёt e botёs të gatshëm për të punuar me ju për të çuar biznesin tuaj përtej kufijve të zakonshëm.

Për të filluar, Postoni një Projekt tani ose Punësoni Profesionistët Më Të Mirë Freelancer.

Regjistrohuni dhe filloni të fitoni
Regjistrohuni që të fitoni para Kemi punё qё pёrputhen me aftёsitё tuaja. Regjistrohuni dhe filloni tё fitoni para.

Shfletoni Punët në Freelancer

Projekt/Konkurs Përshkrimi Oferta/Propozime Aftësi Filloi Përfundon Çmimi (EUR)
PHP, Projektim Uebsajtesh, Arkitekturë Softuerësh, MySQL, HTML Dec 19, 2017 Dec 19, 2017Ka përfunduar
Sales and Marketing -- 2 I need some help with selling something. Targeting any one or more of these territories -- UK , France . Holland , Belgium , Italy ' Spain , Germany -- UAE & Scandinavia -- establish Dealers and resellers for a unique high quality electric Scooter -- an upscale high tech lifestyle product -- also targetting Rental market and possible Leisure / hotel resort industries . 0 Shitje Dec 19, 2017 Dec 19, 2017Ka përfunduar -
Project Secure-MyMail -- 2 Develop GSM mail/motion detector. Device must fit inside standard US mailbox. Device will send text message when mail is delivered. Smartphone app to control/manage device. Device should be battery power with low power indicator. 2 Elektronikë, Mikrokontrollor, Inxhinieri Elektrike, Faqosje PCB, iOS Development Dec 7, 2017 Dec 7, 2017Ka përfunduar €2045
Server Management Server management + website comment management 33 PHP, Projektim Uebsajtesh, Projektim Grafik, WordPress, HTML Nov 5, 2017 Nov 5, 2017Ka përfunduar €3050
Write some software I need you to develop some software for me. I would like this software to be developed for Windows using Java. Need a dedicated programmer for a software we are building for the architectural building industry. 37 Tryeza Windows, SQL, Programim në gjuhën C#, Arkitekturë Softuerësh, Programim në gjuhën C++ Oct 26, 2017 Oct 26, 2017Ka përfunduar €54091
Mobile App Development, Projektim lojrash, Arkitekturë Softuerësh, Zhvillim Lojërash, Zhvillues Aplikacionesh Oct 17, 2017 Oct 17, 2017Ka përfunduar
Marketing Interneti, SEO - Optimizim i Motorëve të Kërkimit, SEO Auditing, SEO Writing Sep 19, 2017 Sep 19, 2017Ka përfunduar
Business, Accounting and Legal Junior quantitative full time. New York 6 Plane biznesi Sep 12, 2017 Sep 12, 2017Ka përfunduar €44004
Cryptocurrency Analyst (Bitcoin, Ethereum) & Editor for Hacked.com We have a full time position open for a talented analyst that are overly interested in cryptocurrencies like bitcoin and ethereum. Requirements: 1. Post breaking news updates about price movements 2. Do full TA of cryptocurrencies daily 3. Interact with [url u hoq, identifikohuni për t'a parë] Members on our Intranet 4. Edit other articles and post them throughout the day 5. ... 29 Bitcoin, Shkrim Materialesh, Analizë financiare, Ethereum Jul 16, 2017 Jul 16, 2017Ka përfunduar -
Showing 1 to 9 of 9 entries
« 1 »