Photo Retouching Punë dhe Konkurse

Përdorni konkurimin punën e biznesit tuaj në Freelancer. Ne ju mundësojmë lidhjen me mbi 28.8 milionë profesionistë të aftë freelancer nga e gjithë bota.

Profesionistët tanë freelancer kanë një numër të pafundëm aftësish. Këto përfshijnë: projektim logosh, projektim grafik, projektim uebsajtesh, mbështetje teknike, kërkim tregu, përgatitje e projektim, përkthim, dhe regjistrim të dhënash (mes shumë të tjerash)

Ju mund të punësoni një profesionist freelancer për vetëm US$30 - kur projekti mesatar është kryer për US$200. Nuk ka rëndësi se çfarë tregu doni të arrini, do të gjeni profesionistë Freelancer nga të gjitha anët e botës, të gatshëm për të punuar me ju për të çuar biznesin tuaj përtej kufijve të zakonshëm.

Për të filluar, Postoni një Projekt tani ose Punësoni prefesionistët më të Mirë Freelancer.

Regjistrohuni dhe filloni të fitoni
Regjistrohuni që të filloni të fitoni Jeni a Photo Retoucher?  Mund të fitoni para duke punuar në këto punë!

Kërkoni Punë në Freelancer

Projekt/Konkurs Përshkrimi Oferta/Propozime Aftësi Filloi Përfundon Çmimi (EUR)
photoshop and re-touching for products images I have products images that I would like to edit and re-touch. I am looking for experts in products editing. 97 Photoshop, Përpunim fotografish, Photo Retouching Jun 15, 2018 Jun 15, 20184d 15o €18
Photos editting Photos editting 48 Përpunim fotografish, Skicim në Photoshop, Photo Retouching Jun 15, 2018 Jun 15, 20183d 17o €17
Photoshop one fashion image I have a fashion image that needs to be edited including slight chages to color tone snd cleaning up of floor area 65 Photoshop, Photo Retouching Jun 14, 2018 Jun 14, 20182d 22o €15
remove background You need to remove the background using the "Pen tool", remove dust and minor inaccuracies. Also align the object in the photo. Advantage of the lowest price with an acceptable quality of work. Added 2 photos for the test. Please voice your price with the completed test at [Removed by Freelancer.com Admin] Such a job will be quite often. 87 Photoshop, Përpunim fotografish, Photo Retouching Jun 13, 2018 Jun 13, 20182d 4o €16
I need someone to retouch some family photos. This is for domestic, not business. I look back at some of my photos and which they were famed better, or better lighting, or objects removed. I'm looking for someone who can do this. Number of photos would depend on the price, but probably 15-50 photos. 91 Përpunim fotografish, Photo Retouching Jun 13, 2018 Jun 13, 20181d 17o €78
photoshop guru needed must have extensive experience with adobe photoshop contact me for details 53 Photoshop, Përpunim fotografish, Photo Retouching Jun 12, 2018 Jun 12, 20181d 7o €69
10x photographic images of repetitive facial collages For this project you need to create or have access to photographed faces and the ability to create collages from those faces You will deliver 10 photos size 40x60" 200dpi JPG Winning bidder will sign an NDA 33 Fotografi, Photoshop, Përpunim fotografish, Photo Retouching Jun 11, 2018 Jun 11, 20184o 42m €18
Photography Looking for someone to take photos of me for a modeling spread shoot. Looking to expand my personal brand and would need a photographer to do so. I would prefer someone who is familiar with the area so that I can work with locations with a good scenery. I would also like someone who is familiar in taking photos in a green background or has a photo studio with different background options. Below is... 0 Fotografi, Photoshop, Përpunim fotografish, Photo Restoration, Photo Retouching May 8, 2018 May 8, 201818d 16o -
Showing 1 to 8 of 8 entries
« 1 »