Wix Punë dhe Konkurse

-
Regjistrohuni dhe filloni të fitoni
Regjistrohuni që të filloni të fitoni Jeni a Wix Professional?  Mund të fitoni para duke punuar në këto punë!

Kërkoni Punë në Freelancer

Projekt/Konkurs Përshkrimi Oferta/Propozime Aftësi Filloi Përfundon Çmimi (EUR)
Finishing a Wix Event I have created a Wix Event. I need to customize it and set it up on a single page. It's probably less than 40 minutes of work. I need help: 1) To customize the background of the event. 2) Customize a button so that I can accept payments. 8 Wix Jun 19, 2018 Jun 19, 20184d 5o €23
Showing 1 to 1 of 1 entries
« 1 »