Try a Freelancer Membership

Designed to maximise your freelancer success and earnings! Save up to 20% on annual plans. Change plans anytime, conditions apply see FAQ.

Monthly Plan
Annual Plan
Çmimet shfaqen nё EUR.
* Përfitimet kërkojnë plan Abonimi dhe kushte të tjera që të mund t'i përdorni.

Pyetjet e Shpeshta (FAQ)

Pse duhet tё rris nivelin e abonimit?

Keni më shumë mundësi fitimi dhe kursimi si anëtar Bazë, Plus, Profesional ose Premier. Dërgoni oferta në më shumë projekte, shtoni më shumë aftësi, kurseni tek përmirësimet e listimit dhe çelni shpërblime speciale!

Mund t'i ndryshoj planet?

Sigurisht! Rrisni nivelin e planit të abonimit në çdo kohë për të marrë përfitime shtesë menjeherë. Përndryshe, mund të ulni nivelin e abonimit dhe të vazhdoni t'i ruani përfitimet e planit aktual deri sa ai të skadojë, përpara fillimit të abonimit më të ulët.

Çfarё ёshtё Programi Freelancer i Zgjedhur?

Pёrftoni Hyrje Ekskluzive te Projektet mё tё Mira me Programin Freelancer i Zgjedhur. Lexoni më shumë

Mund ta anuloj abonimin?

Po, ju mund ta anuloni abonimin në çdo kohë pa asnjë tarifë shtesë.

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

Ju mund t'i referoheni artikullit Abonimet Freelancer.com për më shumë informacion.